Tarantula bioactive toprak

Can38473

Yumurta
Üye
Bioactive teraryum kuruyorum ve sadece hindistan cevizi torfunun yeterli olmayacağını söylediler. Bende böyle bir toprak aldım bu tarantulaya uygun mudur?
IMG_6026.jpeg
IMG_6025.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Hocam bu tarz marketten veya çiçekçiden alınan topraklar gübre ve kimyasal içerdiği için canlı için zararlı olacaktır. Sadece Hindistan cevizi torfu kullanmanız yeterli olacaktır, fakat çeşitliği arttıracağım diyorsanız Hindistan cevizi torfuna ek olarak sphagnum moss veya vermikülit toprak kullanabilirsiniz.

Can38473

Yumurta
Üye
Sfagnum yosunu ve torf kullanacaktım fakat karınca dünyasındaki bir moderatör canlı bitki bakmaya yetmeyeceğini söyledi.

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Spagnum mos ve torf kullancaktım fakat karınca dünyasındaki bir moderatör canlı bitki bakmaya yetmeyecegini söyled
Canlı bitki derken hangi bitki? Bitki bakamazsınız derken biraz genelleme yapmış cevaplayan kişi, bu biraz bitkiye göre değişecektir, sphagnum moss ve hindistan cevizi torfu ile bakılabilecek bitki türleri mevcut. Ben şahsen bakmanızı tavsiye etmem, nedeni ise bitkinin bakım koşulları ile canlınızın bakım koşulları ters düşebilir, bitkin isteyeceği nem koşulları canlınız için ölümcül olabilir veya ışık gereksiniminden dolayı bitki ölebilir. Sonuç olarak bu sizin canlınızın türüne ve bakacağınız bitkiye göre değişecektir.

Can38473

Yumurta
Üye
Yok araştırma yaptım canlı zaten ağaç türü, pilea pothos ve dağ palmiyesi aldım.