Teşekkürler dostum bu bilgilerden dolayı ellerine sağlık,peki bana Brachpelma türü hakkında bilgi verebilirmisin ?Hapalopus cinsinin yüksek ihtimalle en yaygın türü. Hapalopus sp. columbia groß,/columbia large artık nasıl söylemek istersen. adı büyük olmasına rağmen cüce bir türdür, bakımının kolay olduğunu düşünüyorum Hindistan cevizi torfu, boyuna göre yem, boyuna göre yaşam alanı vs beslemedeki temel malzemeleri çözmen gerek öncelikle. “Ona göre” kavramı önemli çünkü mesela 1 cm canlı alıyorsan 10cm enine uzayan kaba bile koyamazsın genel olarak 3-4 cm olasıya kadar canlıları idrar/numune kaplarında besleriz. Daha sonra türüne göre yaşam alanını boyuna veya dikine göre büyütür ve değiştiririz. Havalandırma önemli hayvanının bacağının kalınlığında delikler güzel olacaktır. Türünün doğal ortamını, hobide besleyen insanların yorumlarını, yaşam alanı fikirlerini vs internetten araştırarak kolayca öğrenebilirsin zaten çok döküman bulacaksın çünkü çok beslenen bir tür. Kolay gelsin iyi hobiler
Tarantulalar hakkında bilgi verici konulat açıcakmısınız?Hapalopus cinsinin yüksek ihtimalle en yaygın türü. Hapalopus sp. columbia groß,/columbia large artık nasıl söylemek istersen. adı büyük olmasına rağmen cüce bir türdür, bakımının kolay olduğunu düşünüyorum Hindistan cevizi torfu, boyuna göre yem, boyuna göre yaşam alanı vs beslemedeki temel malzemeleri çözmen gerek öncelikle. “Ona göre” kavramı önemli çünkü mesela 1 cm canlı alıyorsan 10cm enine uzayan kaba bile koyamazsın genel olarak 3-4 cm olasıya kadar canlıları idrar/numune kaplarında besleriz. Daha sonra türüne göre yaşam alanını boyuna veya dikine göre büyütür ve değiştiririz. Havalandırma önemli hayvanının bacağının kalınlığında delikler güzel olacaktır. Türünün doğal ortamını, hobide besleyen insanların yorumlarını, yaşam alanı fikirlerini vs internetten araştırarak kolayca öğrenebilirsin zaten çok döküman bulacaksın çünkü çok beslenen bir tür. Kolay gelsin iyi hobiler
hocam güzel ve faydalı bir bilgi sayenizde bu tür hakkında farklı bilgiler öğrendim. bilgi konusu olarak açarsanız daha fazla insan faydalanabilir.Hapalopus cinsinin yüksek ihtimalle en yaygın türü. Hapalopus sp. columbia groß,/columbia large artık nasıl söylemek istersen. adı büyük olmasına rağmen cüce bir türdür, bakımının kolay olduğunu düşünüyorum Hindistan cevizi torfu, boyuna göre yem, boyuna göre yaşam alanı vs beslemedeki temel malzemeleri çözmen gerek öncelikle. “Ona göre” kavramı önemli çünkü mesela 1 cm canlı alıyorsan 10cm enine uzayan kaba bile koyamazsın genel olarak 3-4 cm olasıya kadar canlıları idrar/numune kaplarında besleriz. Daha sonra türüne göre yaşam alanını boyuna veya dikine göre büyütür ve değiştiririz. Havalandırma önemli hayvanının bacağının kalınlığında delikler güzel olacaktır. Türünün doğal ortamını, hobide besleyen insanların yorumlarını, yaşam alanı fikirlerini vs internetten araştırarak kolayca öğrenebilirsin zaten çok döküman bulacaksın çünkü çok beslenen bir tür. Kolay gelsin iyi hobiler
İsminde büyük geçmesinin sebebi yerel adıyla pumkpkin patch adıyla bilinen iki farklı tür var bu farkedilince bu türlerden daha büyük olanına large daha küçük olanına small demişlerHapalopus cinsinin yüksek ihtimalle en yaygın türü. Hapalopus sp. columbia groß,/columbia large artık nasıl söylemek istersen. adı büyük olmasına rağmen cüce bir türdür, bakımının kolay olduğunu düşünüyorum Hindistan cevizi torfu, boyuna göre yem, boyuna göre yaşam alanı vs beslemedeki temel malzemeleri çözmen gerek öncelikle. “Ona göre” kavramı önemli çünkü mesela 1 cm canlı alıyorsan 10cm enine uzayan kaba bile koyamazsın genel olarak 3-4 cm olasıya kadar canlıları idrar/numune kaplarında besleriz. Daha sonra türüne göre yaşam alanını boyuna veya dikine göre büyütür ve değiştiririz. Havalandırma önemli hayvanının bacağının kalınlığında delikler güzel olacaktır. Türünün doğal ortamını, hobide besleyen insanların yorumlarını, yaşam alanı fikirlerini vs internetten araştırarak kolayca öğrenebilirsin zaten çok döküman bulacaksın çünkü çok beslenen bir tür. Kolay gelsin iyi hobiler