Tarantula alacağım

halil123

Yumurta
Üye
merhaba eğer babam izin verirse bir tarantula sahipleneceğim ama bir yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım

halil123

Yumurta
Üye
IMG_20250107_192539.jpg

Bu arada bu kap tarantula için uygunmudur

halil123

Yumurta
Üye
ayrıca tarantula için cocopeat mı kullanılır torf mu

0959kedi

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım
Satın alabileceğiniz biri bilmiyorum ama Sürüngen Pazarından almayın, yakalanma veya dolandırılma ihtimaliniz var.
Bu arada bu kap tarantula için uygunmudur
Boyu oraya uyan küçük bir yavru sahiplenecekseniz geçici süreliğine uygun olabilir. Plastik dikdörtgen bir saklama kabı daha uygun olur bence. Havalandırma deliği açmayı da unutmayın.

asklepion

Yumurta
Üye
merhaba eğer babam izin verirse bir tarantula sahipleneceğim ama bir yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım
mommy tarantula veya tarantulapedia güvenilir diye biliyorum

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
facebooktan referansla alabilirsiniz o kabın içinde oyun hamuru kokusu duruyorsa onda bakmayın durmuyorsa kapağının çok sert olup olmamasına dikkat edin