merhaba eğer babam izin verirse bir tarantula sahipleneceğim ama bir yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım
Satın alabileceğiniz biri bilmiyorum ama Sürüngen Pazarından almayın, yakalanma veya dolandırılma ihtimaliniz var.yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım
Boyu oraya uyan küçük bir yavru sahiplenecekseniz geçici süreliğine uygun olabilir. Plastik dikdörtgen bir saklama kabı daha uygun olur bence. Havalandırma deliği açmayı da unutmayın.Bu arada bu kap tarantula için uygunmudur
cocopeat tercih ediliyor geneldeayrıca tarantula için cocopeat mı kullanılır torf mu
mommy tarantula veya tarantulapedia güvenilir diye biliyorummerhaba eğer babam izin verirse bir tarantula sahipleneceğim ama bir yandan da dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden güvendiğiniz veya alım yaptığımı siteler facebook grupları varsa lütfen yazınız veya bir kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarım
mommy tarantula güvenilirde diğerini bilmiyorum ablamız ilgili biri güvenilebilirmommy tarantula veya tarantulapedia güvenilir diye biliyorum