Tamer'in Günlüğü

ExistenceX

Yumurta
Üye
Herkese merhaba. Burada beni hobiye başlamaya zorlayan kraliçenin ve onun yumurtalarının haftalık olarak gelişimini paylaşacağım. Kraliçeyi odamda buldum ve bu şekilde ben de bu hobiye dahil oldum. Cinsini henüz tam olarak öğrenemesemde solenopsis olduğuna dair yorumlar aldım. Test tüpüne aldıktan 1 hafta sonra yumurtlamaya başladı. Yumurtaların ve kraliçenin son hali şu şekilde.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden merhaba,son paylaşımımın üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Pek bir değişiklik olmasa da bir güncelleme yapmak istedim. Yumurtalar ve kraliçe gördüğünüz gibi.

Son düzenleme:

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Bende karınca beslemek istiyorum ama burda havalar daha soğuk olduğu için uçuş yok tam olarak nasıl buldunu anlatır mısın

Alper

Pupa
Üye
biz dışarda bulamayız sen odada bulmuşsun. şansın böylesi 😅
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada acemi biri olarak ben cinsini messor a benzettim. yanılabilirim

Son düzenleme:

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Cinsi Solenopsis değil, hatta alakası bile yok kim söylediyse. Tetramorium cinsine ait.

ExistenceX

Yumurta
Üye
Cinsi Solenopsis değil, hatta alakası bile yok kim söylediyse. Tetramorium cinsine ait.
Doğrudur benim bilgim olmadığı için bende kesin olmamakla beraber bana söylenen cinsi yazdım.Ama şuan öğrendim teşekkür ederim bilgi için. Bu arada nasıl bulduğumu soranlar için odaya girmiş birkaç tane.Kolay oldu :)