Merhaba, 4 adet Tetramorium cinsi kolonim var. Düzenli olarak un kurdu ve gammarus ile besliyorum. Bunun dışında takviye olarak ne verebilirim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fındık fıstık verebilirsin muhabbet kuşu yemi verebilirsin. Hepçil bir cins olduğu için ne versen yiyecek potansiyeldeler.Merhaba, 4 adet Tetramorium cinsi kolonim var. Düzenli olarak un kurdu ve gammarus ile besliyorum. Bunun dışında takviye olarak ne verebilirim?
Besleme şekliniz gayet iyi bence yeni besin arayışı yerine koloninizin bulunduğu yerdeki ısıyı arttırmak daha iyi bir takviye olacaktır.Merhaba, 4 adet Tetramorium cinsi kolonim var. Düzenli olarak un kurdu ve gammarus ile besliyorum. Bunun dışında takviye olarak ne verebilirim?
Anladım, teşekkür ederim. Kolonilerimi aslında kış uykusuna yatırmak istiyorum ama bulunduğum bölgenin hava koşulları buna çok elverişli değil sanırım çünkü bir gün çok soğuk olurken bir gün bir anda sıcaklaşabiliyor çok sağlıklı olacağını düşünmüyorumBesleme şekliniz gayet iyi bence yeni besin arayışı yerine koloninizin bulunduğu yerdeki ısıyı arttırmak daha iyi bir takviye olacaktır.
Nerede yaşıyorsunuz acaba, kolonileriniz ne zamandır var ve işçi sayıları tahmini ne kadar?Anladım, teşekkür ederim. Kolonilerimi aslında kış uykusuna yatırmak istiyorum ama bulunduğum bölgenin hava koşulları buna çok elverişli değil sanırım çünkü bir gün çok soğuk olurken bir gün bir anda sıcaklaşabiliyor çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum