Suyu bitmeyen test tüpü

muhammedeminateş

Larva
Üye
Su bittiğinde ya da azaldığında ilave edebileceğim test tüpü yapmak istedim;IMG_20250531_121719.jpgIMG_20250531_121659.jpgBunun için plastik test tüpüne delik açıp vidayla kapattım bitince şırınga ile ilave etmeyi düşünüyorum delik büyük yani su girerken hava çıkacak şekilde basınç yok. Kullanmaya başlayacağım sizde yararlanın veya varsa önerilerinizi verin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arax

Pupa
Üye
Su bittiğinde ya da azaldığında ilave edebileceğim test tüpü yapmak istedim;Ekli dosyayı görüntüle 54386Ekli dosyayı görüntüle 54387Bunun için plastik test tüpüne delik açıp vidayla kapattım bitince şırınga ile ilave etmeyi düşünüyorum delik büyük yani su girerken hava çıkacak şekilde basınç yok. Kullanmaya başlayacağım sizde yararlanın veya varsa önerilerinizi verin.
Bence oraya bir kapak bul vida paslanabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aquila

Media
Üye
Su basma ihtimaline karşı, 3-4 gün test edip gözlem yapmanızı öneririm. Ya da bunun yerine, aşağıya bıraktığımız videodaki kurulumu deneyebilirsin. Elindeki tüp biraz ufak; daha büyüğü varsa, onunla daha iyi olur.

karıncagünüğü

Pupa
Üye
Su bittiğinde ya da azaldığında ilave edebileceğim test tüpü yapmak istedim;Ekli dosyayı görüntüle 54386Ekli dosyayı görüntüle 54387Bunun için plastik test tüpüne delik açıp vidayla kapattım bitince şırınga ile ilave etmeyi düşünüyorum delik büyük yani su girerken hava çıkacak şekilde basınç yok. Kullanmaya başlayacağım sizde yararlanın veya varsa önerilerinizi verin.
Hocam pamuk yerine pva süngeri kullanırsanız çok iyi olur.