Sürekli yumurtaları yiyor

EnesB

Yumurta
Üye
Nerdeyse 3 aydır bu şekilde ağzında tuttuğu sarı şey (büyük ihtimalle yumurtalar emin değilim)
Her tüp değişiminde onları yiyor ve yeniden yapıyor anlamadım hiç daha karınca çıkmadı o yüzden yemek de vermedim başarısız mı oldum doğaya mı salmalıyım?

Ekli dosyalar

• 20241003_203752.jpg
    20241003_203752.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 17
  • 20241003_204412.jpg
    20241003_204412.jpg
    47.3 KB · Görüntüleme: 17
Moderatör tarafında düzenlendi:

serhatoztknn

Yumurta
Üye
şırıngada değil test tüpünde besle ve 3 ay içinde kaç kez transfer ettin?

eğerki 5 6 kez ettiysen normal hayvan stresten yemiştir.

yusufff01

Pupa
Üye
3 veya 4 kez transfer ettim
Test tüpü temin edemiyorsan şırınganın iğne takılan kısmına iğnesini atmadıysan tak,iğneyi dibinden kesersin suyun buharlaşmaması ve çabuk bitmemesi için kapak görevi görür ve 3 kat fazla dayanır su.İğnesi yoksa herhangi bir şeyle o kısa boruyu tamamen kapat,ne ile olacağını hayal gücüne bırakıyorum.Ucunu yapıştırıcıyla kapattıysan şayet ve iki şırınga birleşmiş vaziyetteyse doldurduğun su miktarını arttır bir daha ki sefere,kapatmadıysan da su bittiğinde başka bir iğneli şırıngaya su çekip iğneyi borudan geçirip suyu hayvanı rahatsız etmeden de doldurabilirsin.

Şırınga aslında kullanmasını bilene test tüpüne göre daha kullanışlı.

Son düzenleme:

EnesB

Yumurta
Üye
Test tüpü temin edemiyorsan şırınganın iğne takılan kısmına iğnesini atmadıysan tak,iğneyi dibinden kesersin suyun buharlaşmaması ve çabuk bitmemesi için kapak görevi görür ve 3 kat fazla dayanır su.İğnesi yoksa herhangi bir şeyle o kısa boruyu tamamen kapat,ne ile olacağını hayal gücüne bırakıyorum.Ucunu yapıştırıcıyla kapattıysan şayet ve iki şırınga birleşmiş vaziyetteyse doldurduğun su miktarını arttır bir daha ki sefere,kapatmadıysan da su bittiğinde başka bir iğneli şırıngaya su çekip iğneyi borudan geçirip suyu hayvanı rahatsız etmeden de doldurabilirsin.

Şırınga aslında kullanmasını bilene test tüpüne göre daha kullanışlı.
Tamamdır bunu deneyeceğim

korsal

Yumurta
Üye
3 güne 1 baktığım camponotus 32. gün işçi verdi. ama alaca ışıkta baktım yerinden oynatmadım .

Aynı gün bulduğum diğer kraliçe hala yumurtasını yiyor. Hiç bakmıyorum artık . olursa olur kendi bilir. 😅