İshal olabilir.Merhabalar 4 senedir baktığım sultan papağanı yaklaşık 1 aydır poposu bir yere yaslıyor ve çeniliyor sebebi nedir acaba
Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler
ishal olması için yediği şeyler değişmiş felan olması gerekmiyormuİshal olabilir.
Hmm, anladım. Bağırsak enfeksiyonu olabilir aynı zamanda, genelde bağırsak enfeksiyonunda bu tip davranışlar gözlemlenir. 1-2 hafta da bir suyuna elma sirkesi atmayı deneyin 1-2 damla.ishal olması için yediği şeyler değişmiş felan olması gerekmiyormu
eğer öyleyse 1 aydır sadece yem ve daldarı veriyorum
evet dişi ve değişik sesler çıkartıyoreğer dişi ise ve gruk gruk gibi sesler çıkarıyosa çiftleşmek istiyebilir ishalle bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Benim kuşum da topunun üzerine oturmaya çalışıyordu sürekli, aldığımız kuşçu erkekse çifleşme döneminde poposunu sürter bir şeye demişti, belli bir zaman sonra geçti ama kendiliğinden.Merhabalar 4 senedir baktığım sultan papağanı yaklaşık 1 aydır poposu bir yere yaslıyor ve çeniliyor sebebi nedir acaba
Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler
teşekkürlerBenim kuşum da topunun üzerine oturmaya çalışıyordu sürekli, aldığımız kuşçu erkekse çifleşme döneminde poposunu sürter bir şeye demişti, belli bir zaman sonra geçti ama kendiliğinden.