Birde akvaryuma reeflowers gh+ aldım sıcaklık dışında su değeri takip etmiyorum ilimin çeşme suyu temiz ayda 1 kullanmam sorun oluşturur mu?Kullanabilirsin, sorun olmaz.
Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 100 lt ye 3 ml diyordu 40 litrede 1 ml kullandım.Şart değil aslında, almasaydın keşke. Üzerinde yazan dozun altında kullan derim. Balıklara iyi olsun derken sertliği fazla arttırırsan problem olabilir.
Balığın istediği değerin üzerine çıkarsa ölebilir bile. Su değerlenizi bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama yüksek ihtimal bahsettiğiniz miktar sorun yaratmayacaktır.Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 100 lt ye 3 ml diyordu 40 litrede 1 ml kullandım.
Anladım, sağ olun.Balığın istediği değerin üzerine çıkarsa ölebilir bile. Su değerlenizi bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama yüksek ihtimal bahsettiğiniz miktar sorun yaratmayacaktır.
şişe üzerindeki doz altında bile kullanmanızı tavsiye etmem kesin konuşmamakla birlikte neredeyse her ilin çeşme suyu GH/KH bakımından oldukça yüksek zaten. Elinizdeki ürün genelde high-tech veya ozmos su kullanılan tanklarda kullanılan bir ürün.Birde akvaryuma reeflowers gh+ aldım sıcaklık dışında su değeri takip etmiyorum ilimin çeşme suyu temiz ayda 1 kullanmam sorun oluşturur mu?