Su Üstü Bitkisi

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Su üstü bitkilerime plastik hava hortumundanm çember yaptım ve çemberin ucunu turuncu pla filamenti ile kapladım, pla salınım yapar mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Kullanabilirsin, sorun olmaz.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Şart değil aslında, almasaydın keşke. Üzerinde yazan dozun altında kullan derim. Balıklara iyi olsun derken sertliği fazla arttırırsan problem olabilir.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Şart değil aslında, almasaydın keşke. Üzerinde yazan dozun altında kullan derim. Balıklara iyi olsun derken sertliği fazla arttırırsan problem olabilir.
Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 100 lt ye 3 ml diyordu 40 litrede 1 ml kullandım.

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 100 lt ye 3 ml diyordu 40 litrede 1 ml kullandım.
Balığın istediği değerin üzerine çıkarsa ölebilir bile. Su değerlenizi bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama yüksek ihtimal bahsettiğiniz miktar sorun yaratmayacaktır.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Balığın istediği değerin üzerine çıkarsa ölebilir bile. Su değerlenizi bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama yüksek ihtimal bahsettiğiniz miktar sorun yaratmayacaktır.
Anladım, sağ olun.

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Birde akvaryuma reeflowers gh+ aldım sıcaklık dışında su değeri takip etmiyorum ilimin çeşme suyu temiz ayda 1 kullanmam sorun oluşturur mu?
şişe üzerindeki doz altında bile kullanmanızı tavsiye etmem kesin konuşmamakla birlikte neredeyse her ilin çeşme suyu GH/KH bakımından oldukça yüksek zaten. Elinizdeki ürün genelde high-tech veya ozmos su kullanılan tanklarda kullanılan bir ürün.