Cinsi ne ve tüpün içinde nem bölmesi yok mu hem su hem de nem için o yeterli olur.Arkadaşlar, ben fotoğraflardaki gibi bir sistem yaptım. Sizce doğru mu? Sadece bir işçisi var diye bunu yaptım. İlerleyen zamanlarda daha iyisini yaparım, ancak nasıl su vereceğim bilmiyorum. Evdeki imkanlarla ne yapabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 66988
Cinsini bilmiyorum daha yeni başladım ilk işçi çıktı ama beslenme alanında hiç gezmiyor ve suyunda bittiCinsi ne ve tüpün içinde nem bölmesi yok mu hem su hem de nem için o yeterli olur.
Ama şunu deneyebilirsin bir su kapağı pamukla su olacak şekilde koyabilirsin.
Cinsini bilmiyorum daha yeni başladım ilk işçi çıktı ama beslenme alanında hiç gezmiyor ve suyunda bit
İsterse sanna fotosu atımCinsi ne ve tüpün içinde nem bölmesi yok mu hem su hem de nem için o yeterli olur.
Ama şunu deneyebilirsin bir su kapağı pamukla su olacak şekilde koyabilirsin.
Gerçekten çok teşekkürler bir sorum olacakdı sizeTek işçili bir kraliçeyi böyle geniş bi' alana almanız onları strese sokacaktır. Sularının bittiğinden bahsetmişsiniz, normal şartlarda mümkün olan en kısa sürede başka bir tüpe transfer edin derdim fakat "Su içme kabı yapmam gerekiyor" gibi bir başlık açtığınıza göre elinizde yedek test tüpü de bulunmuyor. Bu durumda idareten mahallenizdeki bir eczaneden boş enjektör alıp kullanabilirsiniz, test tüpü alana kadar sizi ve koloninizi idare edecektir.
Fikir verebilmesi için şu videoyu da bırakayım, izlemenizde yarar var:
Tek işçili bir kraliçeyi böyle geniş bi' alana almanız onları strese sokacaktır. Sularının bittiğinden bahsetmişsiniz, normal şartlarda mümkün olan en kısa sürede başka bir tüpe transfer edin derdim fakat "Su içme kabı yapmam gerekiyor" gibi bir başlık açtığınıza göre elinizde yedek test tüpü de bulunmuyor. Bu durumda idareten mahallenizdeki bir eczaneden boş enjektör alıp kullanabilirsiniz, test tüpü alana kadar sizi ve koloninizi idare edecektir.
Fikir verebilmesi için şu videoyu da bırakayım, izlemenizde yarar var: