Su içme kabı yapmam gerekiyor

shadowants

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, ben fotoğraflardaki gibi bir sistem yaptım. Sizce doğru mu? Sadece bir işçisi var diye bunu yaptım. İlerleyen zamanlarda daha iyisini yaparım, ancak nasıl su vereceğim bilmiyorum. Evdeki imkanlarla ne yapabilirim?

1754304721798883916974215804162.jpg

MustafaPX

Pupa
Üye
Arkadaşlar, ben fotoğraflardaki gibi bir sistem yaptım. Sizce doğru mu? Sadece bir işçisi var diye bunu yaptım. İlerleyen zamanlarda daha iyisini yaparım, ancak nasıl su vereceğim bilmiyorum. Evdeki imkanlarla ne yapabilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 66988
Cinsi ne ve tüpün içinde nem bölmesi yok mu hem su hem de nem için o yeterli olur.

Ama şunu deneyebilirsin bir su kapağı pamukla su olacak şekilde koyabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

shadowants

Yumurta
Üye
Cinsi ne ve tüpün içinde nem bölmesi yok mu hem su hem de nem için o yeterli olur.

Cinsini bilmiyorum daha yeni başladım ilk işçi çıktı ama beslenme alanında hiç gezmiyor ve suyunda bitti

Cinsini bilmiyorum daha yeni başladım ilk işçi çıktı ama beslenme alanında hiç gezmiyor ve suyunda bit

İsterse sanna fotosu atım IMG-20250729-WA0009.jpgIMG-20250729-WA0007.jpgIMG-20250729-WA0006.jpg

Lokmankaya

Pupa
Üye
Türü tetramorium’a benziyor. Emin değilim tabi.
Suyu bittiyse transfer etmeniz gerekir. Yoksa ölürler.

nomadpotato

Larva
Üye
Tek işçili bir kraliçeyi böyle geniş bi' alana almanız onları strese sokacaktır. Sularının bittiğinden bahsetmişsiniz, normal şartlarda mümkün olan en kısa sürede başka bir tüpe transfer edin derdim fakat "Su içme kabı yapmam gerekiyor" gibi bir başlık açtığınıza göre elinizde yedek test tüpü de bulunmuyor. Bu durumda idareten mahallenizdeki bir eczaneden boş enjektör alıp kullanabilirsiniz, test tüpü alana kadar sizi ve koloninizi idare edecektir.

Fikir verebilmesi için şu videoyu da bırakayım, izlemenizde yarar var:

shadowants

Yumurta
Üye
Tek işçili bir kraliçeyi böyle geniş bi' alana almanız onları strese sokacaktır. Sularının bittiğinden bahsetmişsiniz, normal şartlarda mümkün olan en kısa sürede başka bir tüpe transfer edin derdim fakat "Su içme kabı yapmam gerekiyor" gibi bir başlık açtığınıza göre elinizde yedek test tüpü de bulunmuyor. Bu durumda idareten mahallenizdeki bir eczaneden boş enjektör alıp kullanabilirsiniz, test tüpü alana kadar sizi ve koloninizi idare edecektir.

Gerçekten çok teşekkürler bir sorum olacakdı size

1754334223347176735865496004020.jpgböyle birşey yaptımm geçisi beklicem