Su geçiyor mu ?

Foltes

Yumurta
Üye
İlk tüp kurulumum olduğundan dolayı suyu pamuğa oranla az koymuşum, kraliçe pamuğu biraz parcalamış. Su geçiyor mudur ?
Ayrıca yumurtalardan birinin ucunun siyah olduğunu görünce korkmuştum, pupaymış. Sizce yumurtaların durumu nasıl ?

Ekli dosyalar

• IMG_3283.jpeg
    IMG_3283.jpeg
    20.7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3286.jpeg
    IMG_3286.jpeg
    28.3 KB · Görüntüleme: 23

cosmos

Yumurta
Üye
Çok az bir miktar geçiyor olabilir ama uzun vadede sağlıklı olacağını sanmıyorum

deadrune

Yumurta
Üye
keşke o kadar ittirmeseydin. muhtemelen su geçmez ve yumurtalı kraliçeyi transfer etmeni önermem. belki pamuğa doğru çok hafif bir eğim yaratırsan suyun akıp geçmesini engelleyebilirsin

Foltes

Yumurta
Üye
keşke o kadar ittirmeseydin. muhtemelen su geçmez ve yumurtalı kraliçeyi transfer etmeni önermem. belki pamuğa doğru çok hafif bir eğim yaratırsan suyun akıp geçmesini engelleyebilirsin
Kraliçe 1 1.5 aydır bu tüpte, ölseydi çoktan ölmez miydi susuzluktan ? Tüpü hazırlarken pamuğun ıslandığından emin olmuştum.

cosmos

Yumurta
Üye
Kraliçe 1 1.5 aydır bu tüpte, ölseydi çoktan ölmez miydi susuzluktan ? Tüpü hazırlarken pamuğun ıslandığından emin olmuştum.
Bence yapabiliyorsaniz küçük bir tornavida yardımıyla pamuğu biraz öne çekin ve uzun bir şırınga ile geride kalan boş alana su basın

Foltes

Yumurta
Üye
Bence yapabiliyorsaniz küçük bir tornavida yardımıyla pamuğu biraz öne çekin ve uzun bir şırınga ile geride kalan boş alana su basın
Daha işcisi yok kraliçenin çokca strese girip yumurtalarını yiyebilir, ayrıca pamuğun hemen dibinde zaten yumurtalar. Zaten kraliçe genellikle pamuğun üstünde duruyodu su gelmese neden dursun ki nemsiz yerde

yusufff01

Pupa
Üye
Bu tarz şeylere takılmayın,pamuk suyu emmiş gayet normal görünüyor.Suyu uç noktaya ulaştırmamış olsa bile içeri de ki nem, su ve pamukta ki nem bitene kadar devam eder.Sizi bir süre daha götürür.