Peki hocam lastik saç tokası suya salını. Yaoar mi?Tek kullanımlık damacanalar ile yapabilirsin, sana 2-3 tane yeter. 2 dinlendirmek için 1 tanede değişim için. Ben öyle yapıyorum, 4 tane dinlendirme için 1 tane değiştirmek için kullanıyorum. Tanesi 20-30 tl gibi bir şey. Onun dışında kovada dinlendirebilirsin ama litresi önemli. yanlış hatırlamıyorsam senin akvaryum 120 litreydi, en az 30-40 litre değiştirmen lazım her hafta.
Peki kaç saat dinlenmesi gerekli suyunYapsa da çok yapmayacaktır, eğer renk attığını görürsen çıkart.
Peki kaç saat dinlenmesi gerekli suyun
Yazımına özen gösterirsen sevinirim suyu ağzı açıķaçıķk bir şişede (pet şişede olur) 1 hafta dinlendir bilirsin birde bunların hepsinin cevapları youtube de var zaten detaylı anlatıyorlar neden herşeyi burada paylaşıyorsun bunları tank kurmadan önce de bilmelisin bilmiyorsan o karidesler çok yaşamaz ziyan olur katılmayabilirsinNasıl yapacağım ?(kova var ona su koyup dinledirsem biraz kullanabilirmiyim?(ağzını kapatabikirim ama kova plastik vede başka nası dinlendorebilirim suyu
Diğer konularda size katılıyorum fakat 1 hafta çok gereksiz bir süre, 1 gün içerisinde klor zaten uçar. Kloromini düşünürsek 1 ayda bekletsen, 6 ayda bekletsen uçmaz. Onun için suya çok fazla kloromin katılan şehirlerde su düzenleyici kullanmak şart denebilir, deriz. Küçük bir bilgi olsun, belki birisi görüp yararlanır.Yazımına özen gösterirsen sevinirim suyu ağzı açıķaçıķk bir şişede (pet şişede olur) 1 hafta dinlendir bilirsin birde bunların hepsinin cevapları youtube de var zaten detaylı anlatıyorlar neden herşeyi burada paylaşıyorsun bunları tank kurmadan önce de bilmelisin bilmiyorsan o karidesler çok yaşamaz ziyan olur katılmayabilirsin