Su bastı

Elmusto

Larva
Üye
İşçisiz, sadece pupa ve yumurtası olan bir kraliçem var. Transfer etmeli miyim? Transfer edersem sadece kraliçe mi transfer olur? 😢

Elmusto

Larva
Üye
Benim tüpün suyu bitmişti ve benim tüp kan alınan plastik tüplerden bende suyu bittiği için iğne ile delip içine su bastın ( tecrübesizlik) ve bi anda bütün pupalar pamuğun oraya geldi bende pupaları dışarı döküp kürdanla tekrar içine koydum bütün pupalar ıslandı ve tüpün içinde suyun oldugu pamuğun orada bir kısım su ile kaplı

Fotoğrafta gözüken yerin alt kısmı

Transfer gerekirmi

Son düzenleme:

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Benim tüpün suyu bitmişti ve benim tüp kan alınan plastik tüplerden bende suyu bittiği için iğne ile delip içine su bastın ( tecrübesizlik) ve bi anda bütün pupalar pamuğun oraya geldi bende pupaları dışarı döküp kürdanla tekrar içine koydum bütün pupalar ıslandı ve tüpün içinde suyun oldugu pamuğun orada bir kısım su ile kaplı

Fotoğrafta gözüken yerin alt kısmı

Transfer gerekirmi
Hocam kuru bir ortama alın yani test tüpü ayarlayın ve ona koyun kraliçeyi ayrıca çok stres yapmıştır biraz daha dikkatli olun ve karanlıkta bekletin.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Şuan müdahale etmeyin, manuel şekilde almaya çalışırsanız yavruların aşırı ıslak ve nemli olmasından dolayı yüksek olasılıkla hepsini patlatırsınız. Kraliçe müdahale ederse eder, etmezse yeni tüpe alırsınız.

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Şuan müdahale etmeyin, manuel şekilde almaya çalışırsanız yavruların aşırı ıslak ve nemli olmasından dolayı yüksek olasılıkla hepsini patlatırsınız. Kraliçe müdahale ederse eder, etmezse yeni tüpe alırsınız.
Evet dikkatli şekilde içerideki fazla suyu cımbız ve pamuk ile hiç bir şeye zarar vermeden alabilirsiniz.