Sakının içinde gezen kucuk beyaz böcekler springtail mi?
Formicaryumun içine atsak küf vs. Oluşumu engeller mi?
Formicaryumun içine atsak küf vs. Oluşumu engeller mi?
Springtailları nerden bulabilirim acaba?fotoğraf olmadan net bir şey diyemeyiz. ben lasiuslarımda kullanıyorum bol bol springtailları, küfü de oldukça azaltılar ve sorunsuz takılıyorlar birlikte
Parklarda ki taşların altında falan oluyor heryerde varSpringtailları nerden bulabilirim acaba?
Knk evde bitki yetistiriyorsaniz toprağına bakabilirsinSpringtailları nerden bulabilirim acaba?
Aaa ben evimde springtail yetiştiriyormuşum haberim yok 😏Knk evde bitki yetistiriyorsaniz toprağına bakabilirsin
Bana springtailin uzaktan bir fotoğrafını atar mısınız Bende kullanmayı dusunuyorumAaa ben evimde springtail yetiştiriyormuşum haberim yok 😏
Reis ben balkondaki beyaz camin üzerinde küçük siyah halini buldum bi sıkıntı olur muParklarda ki taşların altında falan oluyor heryerde var
Salyangoz için kullansak sıkıntı olur mu ama şimdi düşündüm ki toprak değişimi yaparken hepsi çöpe gidebilirMessora vermene gerek yok zaten çok temizler pamuğu kirletmiyorlar çoğunlukla ve çöplerini yaşadıkları yere uzak olan bir yere bırakıyorlar
Reis ben balkondaki beyaz camin üzerinde küçük siyah halini buldum bi sıkıntı olur muHayır kullanabilirsin eğer doğru kullanırsan toprağını değiştirmene bile gerek kalmas