Sorunum var

bulhudi

Yumurta
Üye
İşçiler bugün çıktılar ama sarhoş gibiler normal mi?

Ardaktc

Yumurta
Üye
Şekerli su veyahut protein desteğine başlaman gerek artık. Türüne göre de tohum desteği vb. verebilirsin.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
İlk günleri olduğu için normal sayılır, bir süre daha devam ederse problem olarak görülebilir.

waynhen

Pupa
Üye
İşçiler bugün daha iyilerdi ama bal ve salam verdim ama ilgilenmediler
Bazen seçici olabilirler.Ama şu an öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum yeni çıktıkları için olayın şokundadırlar😄.Ve her gün kontrol etme.Balıda sulandırıp ver derim çünkü yapışabilirler.

bulhudi

Yumurta
Üye
Benim ilk deneyimim ama kraliçe de sarhoş herhalde kış uykusuna yattılar ama ben yatırmak istemiyorum peteğin üstüne koysam olurmu
Bazen seçici olabilirler.Ama şu an öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum yeni çıktıkları için olayın şokundadırlar😄.Ve her gün kontrol etme.Balıda sulandırıp ver derim çünkü yapışabilirler.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Benim ilk deneyimim ama kraliçe de sarhoş herhalde kış uykusuna yattılar ama ben yatırmak istemiyorum peteğin üstüne koysam olurmu
Peteğin üstüne koymayın, aşırı sıcaktan ölürler. Dolap tarzı bir şeyin içine koymanız daha iyi olacaktır.

waynhen

Pupa
Üye
12° derece altına düşmediği sürece çoğu karınca uykuya yatmaz. @Begonza arkadaşımın dediği gibi peteğe koyma.
Zaten evinin içinde illa ki yüksek ısılı oda vardır oraya koy.
Sevgilerle☺️