İşçiler bugün daha iyilerdi ama bal ve salam verdim ama ilgilenmedilerİlk günleri olduğu için normal sayılır, bir süre daha devam ederse problem olarak görülebilir.
Bazen seçici olabilirler.Ama şu an öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum yeni çıktıkları için olayın şokundadırlar😄.Ve her gün kontrol etme.Balıda sulandırıp ver derim çünkü yapışabilirler.İşçiler bugün daha iyilerdi ama bal ve salam verdim ama ilgilenmediler
Bazen seçici olabilirler.Ama şu an öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum yeni çıktıkları için olayın şokundadırlar😄.Ve her gün kontrol etme.Balıda sulandırıp ver derim çünkü yapışabilirler.
Peteğin üstüne koymayın, aşırı sıcaktan ölürler. Dolap tarzı bir şeyin içine koymanız daha iyi olacaktır.Benim ilk deneyimim ama kraliçe de sarhoş herhalde kış uykusuna yattılar ama ben yatırmak istemiyorum peteğin üstüne koysam olurmu
12° derece altına düşmediği sürece çoğu karınca uykuya yatmaz. @Begonza arkadaşımın dediği gibi peteğe koyma.Benim ilk deneyimim ama kraliçe de sarhoş herhalde kış uykusuna yattılar ama ben yatırmak istemiyorum peteğin üstüne koysam olurmu