kraliçenin yumurtalarını düzenlemek derken bir çubuk yardımıyla başka tüpe taşımak mı yoksa aynı tüpte düzenlemek mi? Kraliçe zaten yumurtalarını düzenler böyle bir şey yapmanıza gerek yok eğer aynı tüpte düzenlemeye çalıştıysanızİnternet den aldığım componotus kraliçe nin yumurtalarını düzenliyim derken yaptığım bir hata sonucu bir yumurta patladı ,kraliçe çok stres olurmu (sorun olurmu ?)
Kraliçenin yumurtalarını neden düzenlemek isteyesiniz ki ?İnternet den aldığım componotus kraliçe nin yumurtalarını düzenliyim derken yaptığım bir hata sonucu bir yumurta patladı ,kraliçe çok stres olurmu (sorun olurmu ?)
Pamuğun arasına komple gitmişti pamuğu çıkarırken patladıkraliçenin yumurtalarını düzenlemek derken bir çubuk yardımıyla başka tüpe taşımak mı yoksa aynı tüpte düzenlemek mi? Kraliçe zaten yumurtalarını düzenler böyle bir şey yapmanıza gerek yok eğer aynı tüpte düzenlemeye çalıştıysanız
Pamuğun arasına komple gitmişti pamuğu çıkarırken patladıKraliçenin yumurtalarını neden düzenlemek isteyesiniz ki ?
Evet, fakat yumurta kraliçenin ulaşamıyacağı bir yerdeydiİlk olarak aynı cevabı iki kere yazmanıza gerek yok, kraliçe kendisi yumurtayı oraya koymuştur sizin müdahale etmeniz çok yanlış bir hareket...
Yumurta kraliçenin erişemeyeceği bir yerdeyse yumurtayı kraliçe oraya nasıl koydu? Erişmeyeceğini düşünsenizde müdahale etmeyin.Evet, fakat yumurta kraliçenin ulaşamıyacağı bir yerdeydi
İşte kraliçe koymadı kargoda olmuş galibaYumurta kraliçenin erişemeyeceği bir yerdeyse yumurtayı kraliçe oraya nasıl koydu? Erişmeyeceğini düşünsenizde müdahale etmeyin.
Olan olmuş, toparlar.İşte kraliçe koymadı kargoda olmuş galiba
Ben dokunmadım pamuğu çıkarınca patladıarkadaşlar sorduğun soruya cevap vermemiş ama gerçekten de haklılar, zorunlu olmadıkça yumurtalara dokunmamak gerek. ayrıca camponotus çok stresli bir cins, tabii ki strese girecektir ama yumurtalarına olan ilgisini kaybedeceğini düşünmüyorum zira yumurta ölümleri durduk yere de olabiliyor, kraliçe için doğal bir durum bu
Ayrıca yanlış olduğunu bende bilerek bunu yaptım çünkü kraliçe yumurtayı almaya çalışıyordu ama alamadığı için pamuğu çıkarıp geri koyucaktım ama pamuğu çıkarınca patladıarkadaşlar sorduğun soruya cevap vermemiş ama gerçekten de haklılar, zorunlu olmadıkça yumurtalara dokunmamak gerek. ayrıca camponotus çok stresli bir cins, tabii ki strese girecektir ama yumurtalarına olan ilgisini kaybedeceğini düşünmüyorum zira yumurta ölümleri durduk yere de olabiliyor, kraliçe için doğal bir durum bu