Yani mavi asetat içeriyi karanlık tutar mıkaranlıksa bişe olmaz
Bak içine karanlıksa sıkıntı yokYani mavi asetat içeriyi karanlık tutar mı
Kırmızı daha iyi olur ama buda iş görür benceYani mavi asetat içeriyi karanlık tutar mı
Sorun olmaz ama bence en iyisi ve en pratik olanı, Alüminyum folyo ile yada bir kağıdı rulo haline getirip ve bunu daha kalın yaparak coverlamak.Karıncalarımın tüpünü mavi asetat ile coverladım sorun olur mu?
kalınlığı önemli ışık geçirgenliği içinYani mavi asetat içeriyi karanlık tutar mı
belirli araştırmalarda bazı böceklerin kırmızı ışığı algılamadığı veya ayırt edemediğine dahil bilgiler okumuştum. kırmızı renkte bir kaplama yapar ise arkadaş sanki daha verimli olabilir diye düşünüyorumkırmızının da mavinin de işe yaradığını gösteren bir sey yok. en iyisi tam mat kullanın. gözlemlemeden yapamam diyorsanız maviden de yapabilirsiniz boş da bırakabilirsiniz bir süre sonra alışıyorlar ışığa ama transferde bol zahmet çıkartır.
Bazı böcekler sonuçta karinca dememislerbelirli araştırmalarda bazı böceklerin kırmızı ışığı algılamadığı veya ayırt edemediğine dahil bilgiler okumuştum. kırmızı renkte bir kaplama yapar ise arkadaş sanki daha verimli olabilir diye düşünüyorum
bizzat karıncaların renkleri algılaması üzerine araştırmalar var ve en az duyarlı oldukları ışığın kırmızı olduğu düşünülüyor.Bazı böcekler sonuçta karinca dememisler
ilgili çalışmaları atabilir misiniz? ben bulamadım çünkübizzat karıncaların renkleri algılaması üzerine araştırmalar var ve en az duyarlı oldukları ışığın kırmızı olduğu düşünülüyor.
"https://dspace.trakya.edu.tr/xmlui/handle/trakya/1383"ilgili çalışmaları atabilir misiniz? ben bulamadım çünkü