Sorun Olur mu?

towardstoflames

Yumurta
Üye
Merhabalar öncelikle bu hobiye yeni başlıyorum ve muhtemelen olmaz ama bir soriyim dedim.
Şuan Çanakkaledeyim ve kraliçe bulabileceğim bir çok alan var. Cuma günü bir kraliçe bulsam, su içebileceği bir tüp hazırlasam (beslemem imkansız olacak ve bildiğim kadarıyla yumurtlamadan beslemem lazım değil zaten) ben bu karıncayı cumartesi akşamına kadar karanlık bi tüp içinde arabada götürebilirmiyim? Hayvanın stres yapması gibi bi durum olurmu? Bi kaç takvim buldum ama türler hakkında bir fikrim olmadığı için pek anlamadım. Bu günlerde Çanakkalede kraliçe bulmam mümkünmü? Saçma bir soruysa kusura bakmayın dediğim gibi yeniyim. Cuma günü bulduğum kraliçeyi pazar gününe kadar 250km taşıyabilirmiyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ünal

Pupa
Üye
Dostum bazı türleri beslenen gerekiyo yumurtlamadan ama bulursan da bişey olmaz kargoya fln dayanıyor zaten çok sarsmamya çalış

TahaDurden

Yumurta
Üye
Hocam kraliçeyi bulup 2 saat traktörde gezdirdim hiç bi sorun olmadı şuan işçileri bile çıktı çok sorun olmaz ama yine de dikkat gerekli

towardstoflames

Yumurta
Üye
Hocam kraliçeyi bulup 2 saat traktörde gezdirdim hiç bi sorun olmadı şuan işçileri bile çıktı çok sorun olmaz ama yine de dikkat gerekli
Anladım yeni başladığımdan da olabilir zarar vermekten korktum bi soriyim dedim teşekkürler ikinizede. Su ve takvim konusunda da bilgin varmı su koymalımıyım kesin?

Emirbuğra

Yumurta
Üye
Benim kraliçede bağdan motorla eve kadar 5 lt lik bidonda motorun aski kısmında geldi birşey olmaz

Emirbuğra

Yumurta
Üye
Ama 2 günde de birşey olacağını düşünmüyorum

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Anladım ben yinede su koyiyim o zaman. Takvim konusunda sizinde bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
Uçuş takvimi diye bir şey yoktur. O belirtilen haritalardaki çoğu bilgi zaten yanlış. Tür listesinde bulunmayan türleri barındırıyor. Hangi bilimsel çalışmaya göre yapıldı bilmiyoruz. Uçuşlarda rüzgarsız çoğu hava da olur. Birazda şanslı olmanız lazım.

towardstoflames

Yumurta
Üye
Uçuş takvimi diye bir şey yoktur. O belirtilen haritalardaki çoğu bilgi zaten yanlış. Tür listesinde bulunmayan türleri barındırıyor. Hangi bilimsel çalışmaya göre yapıldı bilmiyoruz. Uçuşlarda rüzgarsız çoğu hava da olur. Birazda şanslı olmanız lazım.
Anladım teşekkürler