Sorun olur mu?

ATHENA

Minör
Üye
Tetramorium kraliçenin thorax ve abdomen arasına pamuk dolanmış dı ve hareket edemiyordu bende cımbız yardımıyla aldım şu an Hareket etmiyor sadece antenleri ve ayaklarını kaldırıp indiriyor fakat sorun olmaz değil mi ??

0959kedi

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Sorun olmaz diye düşünüyorum.

0959kedi

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Ayağının üstüne basamıyor ve yürüyemiyor işçi eklesem işçi öldürebilir o durumda
Karınca beslemek hakkında hiç bilgim yok, kesin bir şey söyleyemem ama sadece pamuk dolanması yüzünden ölmez bence.
Karınca beslemeyi bilenler cevaplarsa daha iyi olur.

ATHENA

Minör
Üye
Karınca beslemek hakkında hiç bilgim yok, kesin bir şey söyleyemem ama sadece pamuk dolanması yüzünden ölmez bence.
Karınca beslemeyi bilenler cevaplarsa daha iyi olur.
Dostum pamuk yüzümden ölür demiyorum, ayağı kırılmış sorun olurmu dedim çünkü yumurtlasa bile yumurtayı besleyebileceğini sanmıyorum

Mücteba

Pupa
Üye
Bence bir tek ayağı kırıldı ise sorun olmaz zaten işçilerde yumurta besliyor.Yani yumurtladığı sürece sorun olmaz ama umarım düzelir sağlık olsun

exxper

Pupa
Üye
Tetramorium kraliçenin thorax ve abdomen arasına pamuk dolanmış dı ve hareket edemiyordu bende cımbız yardımıyla aldım şu an Hareket etmiyor sadece antenleri ve ayaklarını kaldırıp indiriyor fakat sorun olmaz değil mi ??
IMG_20240605_202436.jpg
Görüldüğü gibi çok küçük ve hassas bir yer. pamuğu çıkarırken oradaki bölgeye hasar vermiş olabilirsin . yaşama ihtimali düşük çok önemli iki kısmı bağlıyor. Cımbızla bacağına hasar verdiysen yaşar sorun olmaz

ATHENA

Minör
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 36870
Görüldüğü gibi çok küçük ve hassas bir yer. pamuğu çıkarırken oradaki bölgeye hasar vermiş olabilirsin . yaşama ihtimali düşük çok önemli iki kısmı bağlıyor. Cımbızla bacağına hasar verdiysen yaşar sorun olmaz
Hayır şuan hareket ediyor fakat ayağı kırık umarım sağlıklı bir şekilde işçi çıkarır