Formica, lasius, tetramorium, ve temnothorax saydığım karıncaların işçisi kaç ay sonra çıkıyor bilgisi olan varmı?
Formica yaklaşık 1-1,5 ay, Lasius 1-1,5 ay, Tetramorium yaklaşık 1 ay, Temnothorax 1-1,5 ay sürer yaklaşık. Ama temnothorax yüksek işçi sayılarına ulaşmaz. İlk işçiyi erkenden çıkarsa bile koloni sonrasında çok yavaş gelişir. Aralarından en hızlı Tetramorium gelişir. Ama bu sürelerin hepsi bakım şartlarına göre değişir.Formica, lasius, tetramorium, ve temnothorax saydığım karıncaların işçisi kaç ay sonra çıkıyor bilgisi olan varmı?
Değişiklik çok fazla oluyor ben 23 günde formica çıkardımFormica yaklaşık 1-1,5 ay, Lasius 1-1,5 ay, Tetramorium yaklaşık 1 ay, Temnothorax 1-1,5 ay sürer yaklaşık. Ama temnothorax yüksek işçi sayılarına ulaşmaz. İlk işçiyi erkenden çıkarsa bile koloni sonrasında çok yavaş gelişir. Aralarından en hızlı Tetramorium gelişir. Ama bu sürelerin hepsi bakım şartlarına göre değişir.
Ben bulalı 15 gün bile olmadı hiç dokunmadım en son dün baktım şuan pupalıDeğişiklik çok fazla oluyor ben 23 günde formica çıkardım
Peki bu saydığım türler majör çıkartıyormu?Formica yaklaşık 1-1,5 ay, Lasius 1-1,5 ay, Tetramorium yaklaşık 1 ay, Temnothorax 1-1,5 ay sürer yaklaşık. Ama temnothorax yüksek işçi sayılarına ulaşmaz. İlk işçiyi erkenden çıkarsa bile koloni sonrasında çok yavaş gelişir. Aralarından en hızlı Tetramorium gelişir. Ama bu sürelerin hepsi bakım şartlarına göre değişir.
Hayır sadece lasiuslarda abdomenleri normal işçilerden daha şişik besi işçileri oluyorPeki bu saydığım türler majör çıkartıyormu?
Bende aynı 2,5-3 hafta da formica çıkardımDeğişiklik çok fazla oluyor ben 23 günde formica çıkardım
Nasıl?Bende aynı 2,5-3 hafta da formica çıkardım
Bazı kraliçeler daha besili olabilir yumurtalarını daha hızlı büyütür bu şansınıza bağlıNasıl?
Bende anlamadım. Bulduğum günün akşamında yumurtaladi 5-7 gün sonra pupa oldu. Pupa olduktan 1,5 hafta sonra da işçiler çıktıNasıl?