Hocam 😅 iki türde türkiyede bulunmuyor. Yapay zekayı azaltalım.Kasım ayında Componotus Substitutus ve Kasım başlarında Messor Barbarus bulabilirsin.
Camponotus, Messor, Crematogaster, solenopsis ve Aphaenogaster bulabilirsiniz.Sonbahat mevsiminin yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz.
Bu zaman diliminde hangi karıncalar uçuş yapıyor?
Elimdeki karıncalar dışında farklı bir karınca arayışındayım.
Merhabalar, şu sıralar sık sık Crematogaster kraliçeleri ile karşılaşıyorum. Crematogaster bulabilirsiniz. Belki bazı bölgelerde Messor uçuşları devam ediyordur, fakat benim karşıma artık çıkmıyor. Bunun dışında Solenopsis uçuşları da ufak ufak hâlâ devam ediyor. Uçuşundan emin olduğum cinsler bu kadar; bunların dışında da karşılaşabileceğiniz farklı cinsler muhtemelen vardır.Sonbahat mevsiminin yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz.
Bu zaman diliminde hangi karıncalar uçuş yapıyor?
Elimdeki karıncalar dışında farklı bir karınca arayışındayım.
Pardon hocam, forumdaki uçuş takvimini baz alarak yazmıştım bilmiyordum.Hocam 😅 iki türde türkiyede bulunmuyor. Yapay zekayı azaltalım.
Camponotus, Messor, Crematogaster, solenopsis ve Aphaenogaster bulabilirsiniz.
O takvim baya yanlış.Pardon hocam, forumdaki uçuş takvimini baz alarak yazmıştım bilmiyordum.
Konudan bağımsız birşey soracağım. Camponotus cinsi yemek seçiyor mu?Hocam 😅 iki türde türkiyede bulunmuyor. Yapay zekayı azaltalım.
Camponotus, Messor, Crematogaster, solenopsis ve Aphaenogaster bulabilirsiniz.
Seçebiliyorlar doğrudur.Konudan bağımsız birşey soracağım. Camponotus cinsi yemek seçiyor mu?
Bazı yerlerde bazı Camponotus"ların yemek şeçdiğini bazılarının şeçmediğini gördüm. O yüzden kafam karıştı.