Solenopsis kralice gariplik.

Nexus

Yumurta
Üye
Ne zaman kontrol etsem veya yemek vermek için baksam ters dusuyo ve doğrulamiyor bu bir sıkıntı olurmu işçileri var mikro un kurdunu ikiye bölüp veriyorum çok ilgilenmiyorlar şekerli su veriyorum bakmiyolar bile beslenme alanına bağlamak istemiyorum çünkü daha toplasan 10 işçi yok ne yapa bilirim nasıl bir yol izleye bilirim besleme konuşunda yardımcı olur musunuz.

ömerr

Nanitik
Üye
Ne zaman kontrol etsem veya yemek vermek için baksam ters dusuyo ve doğrulamiyor bu bir sıkıntı olurmu işçileri var mikro un kurdunu ikiye bölüp veriyorum çok ilgilenmiyorlar şekerli su veriyorum bakmiyolar bile beslenme alanına bağlamak istemiyorum çünkü daha toplasan 10 işçi yok ne yapa bilirim nasıl bir yol izleye bilirim besleme konuşunda yardımcı olur musunuz.
Çıkış pamuğunu zorlamaya başladıkları zaman besleyebilirsiniz.

Emir123

Media
Üye
Pamuk çok kuru olabilirmi?, acayip kuruysa çok dikkatlice ittirin dediğiniz şey çok nedenden meydana gelmiş olabilir fakat ben Susuzluktan olduğunu düşünüyorum, abdomeni zaten devasa bir tür Şekerli su içince zor yürüyorlar :D, Mite desem aynı şey işçilerdede olurdu umarım düzelir.

Nexus

Yumurta
Üye
Merhaba iyi akşamlar kolinide 5 6 işçi falan var ama.kralice yumurtlamiyor un kurdu şekerli su balli su ne koyduysam hiç yüzüne bile bakmadılar un kurdundan emin değilim ama sularda eminim çünkü çok az miktarda bırakıyorum iğne ucu ile ama hiç bakmıyorlar yumurta yok nasıl bir şey yapmalıyım

Emir123

Media
Üye
Merhaba iyi akşamlar kolinide 5 6 işçi falan var ama.kralice yumurtlamiyor un kurdu şekerli su balli su ne koyduysam hiç yüzüne bile bakmadılar un kurdundan emin değilim ama sularda eminim çünkü çok az miktarda bırakıyorum iğne ucu ile ama hiç bakmıyorlar yumurta yok nasıl bir şey yapmalıyım
Ben solenopsis türlerinde minik bir pamuk top yapıp şekerli suyu ona damlatırüm ıslanana kadar, un kurdunu atıp 2 gün sonra alırım en az haftanın 6 günü kapalı yerde kalır, stresten olabilir.