Solenopsis fugaxların beslenmesi

İstemi-Yagiz

Yumurta
Üye
Dostlarım bir sorum olacaktır şuan benim elimde 6 işçilik bir solenopsis fugax kolonim var bunlara 2 günde 1 şekerli/ballı su , 3 güne bir ufak et parçası haşlanmış yumurta veriyorum yaptığım besleme doğru mudur ? Bide bunlara canlı yem vermiyorum (doğada da avcı olmadıkları için) doğru bir yaklaşım mıdır? Bide bu türde nelere dikkat etmeliyim

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Yanlış bir yaklaşım, evet karıncalar genelde avcılıktan ziyade leşçildirler ancak karıncalarınızı canlı yem dışında bir şeyle nadiren beslemelisiniz. Hele ki canlı yem dışındaki besinleri onların ana besini hale getirmeniz son derece yanlış. Canlı yem edinmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Bu konular birçok defa cevaplandı forumu soru cevap için kullanmanın yanında araştırma içinde kullanın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

İstemi-Yagiz

Yumurta
Üye
Yanlış bir yaklaşım, evet karıncalar genelde avcılıktan ziyade leşçildirler ancak karıncalarınızı canlı yem dışında bir şeyle nadiren beslemelisiniz. Hele ki canlı yem dışındaki besinleri onların ana besini hale getirmeniz son derece yanlış. Canlı yem edinmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır..

Bu konular yüzlerce defa cevaplandı forumu soru cevap için kullanmayın araştırma için kullanın.
Eyvallah. Forumların özellikleri soru cevap şeklinde işlediği için böyle yapmıştım ve foruma daha yeni katıldım yani anlayacağınız geçmişi pek fazla inceleme fırsatı edinemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eyvallah. Forumların özellikleri soru cevap şeklinde işlediği için böyle yapmıştım ve foruma daha yeni katıldım yani anlayacağınız geçmişi pek fazla inceleme fırsatı edinemedim
Cevabını bulamadığınız sorular için mutlaka konu açın. Bilinçli bir kullanıcı olduğunuz için teşekkürler.