Ölmüş olma ihtimali çok yüksek.10-15 gündür bakıyorum ilk zamanlar çok hareketliydi şuan ise çok nadir hareket ediyor ve hep top şeklinde duruyor sizce ne yapmalıyım?
10-15 gündür bakıyorum ilk zamanlar çok hareketliydi şuan ise çok nadir hareket ediyor ve hep top şeklinde duruyor sizce ne yapmalıyım?
Çıkartıp baktığımda hareket ediyor ama çok yavaş 5-6 Gündür böyle.Ölmüş olma ihtimali çok yüksek.
Sıcaklık normal ev sıcaklığı nem dengesini de ayarlamaya çalıştım dışarı çıkarttığımda hareket etmeye başlıyor ama çok yavaş."Ona uygun sıcaklık ve nem dengesini ayarladıktan sonra şekerli su takviyesi yapın. Düzelmezse ölmüş olabilir."
Normal şekline getiriyorum biraz yürüyüp tekrar top haline geliyor."Ona uygun sıcaklık ve nem dengesini ayarladıktan sonra şekerli su takviyesi yapın. Düzelmezse ölmüş olabilir."
Bi çeşit hastalık olabilir.Çıkartıp baktığımda hareket ediyor ama çok yavaş5-6 Gündür böyle
Sıcaklık normal ev sıcaklığı nem dengesini de ayarlamaya çalıştım dışarı çıkarttığımda hareket etmeye başlıyor ama çok yavaş
Normal şekline getiriyorum biraz yürüyüp tekrar top haline geliyor
Beslemeyi nasıl yapayım pamuğa mı dökeyim şekerli suyu?Bi çeşit hastalık olabilir.
Eğer çok damlatmazsan direkt test tüpüne bir damla koyabilirsin. İstersen pamukla da olur tabi.Beslemeyi nasıl yapayım pamuğa mı dökeyim şekerli suyu