Kontrol edeceğim ama strese girmesinden korkuyorum ne yapmalıyım?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yumurtluyor olabilir, antenleri kıpırdıyor mu?kontrol edicem ama strese girmesinden korkuyorum ne yapmalıyım?
Ben de aynı durumu yaşadım, ölmüş olabilirler.Yok antenleri kıpırdamıyor
Keşke bilsem.Nedenini biliyor musun acaba
Solenopsis cinsi sıkıntılı hocam biraz. Verim alması zor bir tür. Ölüm yaşana biliyor. 10-15 tane kadar toplayıp 1-2 tanesinde olumlu sonuç alanlar bile var. Bende vardı yaşadı yumurtladı ama işçi vermeden öldü maalesef. Nedeni bilmiyorum ama. Tüpü döndür yuvarlanıyor ise ölmüştür muhtemelen. Oda sıcaklığını vs. de söyleyebilir misin?Nedenini biliyor musun acaba
Hocam bende de var aynı tür. Tüpü döndürünce yuvarlanıyor, öldü diye çıkartıyorum yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor.Solenopsis cinsi sıkıntılı hocam biraz. Verim alması zor bir tür. Ölüm yaşana biliyor. 10 15 tane kadar toplayıp 1 2 tanesinde olumlu sonuç alanlar bile var. Bende vardı yaşadı yumurtadı ama işçi vermeden öldü maalesef. Nedeni bilmiyorum ama. Tüpü döndür yuvarlanıyor ise ölmüştür muhtemelen. Oda sıcaklığını v.s de verebilir misin?
Oda sıcaklığı 20 derece şuandaSolenopsis cinsi sıkıntılı hocam biraz. Verim alması zor bir tür. Ölüm yaşana biliyor. 10 15 tane kadar toplayıp 1 2 tanesinde olumlu sonuç alanlar bile var. Bende vardı yaşadı yumurtadı ama işçi vermeden öldü maalesef. Nedeni bilmiyorum ama. Tüpü döndür yuvarlanıyor ise ölmüştür muhtemelen. Oda sıcaklığını v.s de verebilir misin?