Solenopsis Besin

Thebatu

Yumurta
Üye
Arkadaşlar şimdi Multi selenopsis kraliçeleri mı trasfer etcem Bulalı 4 gün oldu tatile gittim giderken ekmek verdim biraz yemişler şimdi transferden sonra beslemek istiyorum ne verebilirim canlı yemim yok ama en kısa sürede alıcam şimdi neyle besleyebilirim

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Bu bilgi seviyesiyle beslememeniz tavsiyem eğer beslemek istiyorsanızda hobiye başlangıç videolarını tekrar izlemeniz
Soruya gelicek olursak ekmekle karınca beslenmez protein +şekerli su şeklinde beslemelisiniz vermeniz gerek kıyma vs verebilirsiniz elbet birde şekerli su vermeniz lazım birde neden transfer ediyorsunuz?

Thebatu

Yumurta
Üye
Bu bilgi seviyesiyle beslememeniz tavsiyem eğer beslemek istiyorsanızda hobiye başlangıç videolarını tekrar izlemeniz
Soruya gelicek olursak ekmekle karınca beslenmez protein +şekerli su şeklinde beslemelisiniz vermeniz gerek kıyma vs verebilirsiniz elbet birde şekerli su vermeniz lazım birde neden transfer ediyorsunuz?
Önceden oluşturduğum bir tüptü içindeki su az kaldı o yüzden yeni tüp hazırladım

Thebatu

Yumurta
Üye
İnternette selenopsis e dair video bulamadım bildiğiniz varsa bana atabilirmisiniz