Aynı tür değildir?Multi oluyormuş fakat öldü birisi
Baktım çok kere. En büyük sıkıntıları aşırı hızlı çoğalmaları. Yani alan yetmiyor, 1 ayda 100 işçi 4. ayın sonunda +500 işçi olmuştu bir kolonim. Çok küçük oldukları için her delikten sıvışabiliyorlar, baya işçi kaçakları oluyor. Dikkatli hazırlanmalı outworld ya da formicarium. Onun haricinde çoğu besini yiyorlar, iştahlılar. Tavuk ve et gibi ürünleri iyi tüketiyorlar. Bol bol protein boost yapabilirsin. Stressizler. Eğer kaçamayacakları bir yaşam alanı yaparsan sıkıntı çıkarmayan ama beslemekten keyif veren bir kolonin olur.Daha önce bu cinsi tecrübe eden var mı türkiyede 2 yada 3 türü olması lazım sanırsam.şu anda elimde kraliçesi yokda bir gün bulursam bilgim olsun diye
İnş bir gün kraliçesiyle karşılaşırım çok zevkli bir tür gibi duruyor hiçbir zaman kraliçe satın alma gibi bir şey aklımdan bile geçmedi ve geçmeyeceğini düşünüyorumBaktım çok kere. En büyük sıkıntıları aşırı hızlı çoğalmaları. Yani alan yetmiyor, 1 ayda 100 işçi 4. ayın sonunda +500 işçi olmuştu bir kolonim. Çok küçük oldukları için her delikten sıvışabiliyorlar, baya işçi kaçakları oluyor. Dikkatli hazırlanmalı outworld ya da formicarium. Onun haricinde çoğu besini yiyorlar, iştahlılar. Tavuk ve et gibi ürünleri iyi tüketiyorlar. Bol bol protein boost yapabilirsin. Stressizler. Eğer kaçamayacakları bir yaşam alanı yaparsan sıkıntı çıkarmayan ama beslemekten keyif veren bir kolonin olur.
Öyleyse bende bulurum çok şanslı değilim bu konuda amaEylül ekim gibi uçuşları yoğun, forumda bolca görürsün. O aylarda bulursun diye düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
5 temmuzdan not düşeyim buraya :b Eylül sonunda büyün forum Solenopsis, Crematogaster ve Messor dolacak