Sohbet bölümü

MustafaPX

Pupa
Üye
Moderatör arkadaşlar, foruma sohbet bölümü eklenirse çok faydalı olacağını düşünüyorum. Yani üyeler arasında bilgi alışverişi faydalı olur. Okulla ilgili sorular, iş için ya da tavsiye vb. Eğlenceli de olur tabii, tartışma, küfür gibi şeyler engellenirse. Bu benim düşüncem, umarım görülür.

Karınca16

Majör
Üye
Moderatör arkadaşlar, foruma sohbet bölümü eklenirse çok faydalı olacağını düşünüyorum. Yani üyeler arasında bilgi alışverişi faydalı olur. Okulla ilgili sorular, iş için ya da tavsiye vb. Eğlenceli de olur tabii, tartışma, küfür gibi şeyler engellenirse. Bu benim düşüncem, umarım görülür.
Böyle bir şey olursa form amacından çıkar diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem.

BahadirSarp

Replete
Üye
Hocam sohbet bölümü açılırsa foruma sadece sohbet için gelenler olur ve zamanla karınca hobisi için forumu kullananlar azınlıkta kalır sohbet için forumun discordunu kullanmak daha iyi olur.

MustafaPX

Pupa
Üye
En azından normal sorular gündelik hayatla ilgili sorular o zmn da sohbet olmaz ama dıscord kullanılabilir hatta benim haberim bile yoktu dıscord dan.