Merhabalar, Sling tliltocatl albopilosum türü bir tarantulam var. Aldığım kişi korktuğu için 3 aydır herhangi bir şey vermemiş ve 1 yaşında olduğunu iddia etmesine rağmen hayvan çok küçük. Küçük bir sos kabında verdi bana fakat hayvan hiç toprağın altından çıkmıyordu. Böyle ona ne yem verebilirdim ne de yaşıyor mu diye kontrol edebilirdim. Onu yeni nemlendirdiğim bir kaba koyma kararı aldım ve huzurunu daha
fazla bozmamak için de kendi küçük kabının ağzı açık bir şekilde o kabın içine koydum. Çünkü bakıyordum kabın altına orada olduğu gözüküyordu fakat toprağı üzerinden aldığımda kayboluyordu. Normalde de çıkmıyordu fakat dün akşam onu yeni yuvasının duvarına çıkmış halde gördüm, zaten bir kaç saniye arkamı döndüğümde yine kaybolmuştu halen onu göremiyorum. Sormak istediğim şeyler:
1- Ben evde olan bitki toprağını kullanıyorum. Onda bir sıkıntı olur mu?
2- Hayvana böyle yem veremiyorum. Onu nasıl görebilirim? Ne yapacağımı bilmiyorum. Mikro un kurtları büyür diye de çekiniyorum zaten.
fazla bozmamak için de kendi küçük kabının ağzı açık bir şekilde o kabın içine koydum. Çünkü bakıyordum kabın altına orada olduğu gözüküyordu fakat toprağı üzerinden aldığımda kayboluyordu. Normalde de çıkmıyordu fakat dün akşam onu yeni yuvasının duvarına çıkmış halde gördüm, zaten bir kaç saniye arkamı döndüğümde yine kaybolmuştu halen onu göremiyorum. Sormak istediğim şeyler:
1- Ben evde olan bitki toprağını kullanıyorum. Onda bir sıkıntı olur mu?
2- Hayvana böyle yem veremiyorum. Onu nasıl görebilirim? Ne yapacağımı bilmiyorum. Mikro un kurtları büyür diye de çekiniyorum zaten.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: