Olduğu kadar manuel transfer yaptım sizde bir sorun var mı ya da yumurtalarda sorun yaşar mıyım bir de yumurta sadece 2 tane kalmış yeniden yumurtlar mı ne yapmam gerekiyor
Yumurtlaması lazım çünkü şimdi de Yumurtaları bulamıyorum delirmek üzereyim yeminle bir de o kadar kaçıyor ki sabır yeminle sabırYumurtlar,kraliçenin işi bu zaten
Bir şey vermem gerekiyor mu protein falan diyorsunuz ya aradaYumurtlar,kraliçenin işi bu zaten
Sıvı protein verebilirsiniz. Yumurta beyazı-bal karışımı yapıp verebilirsinizBir şey vermem gerekiyor mu protein falan diyorsunuz ya arada
Peki bu mite lı şırıngamı ne zaman kullanabilirim diğer karıncamın da suyu bitmiş mecbur değiştirmeliyim ve elimde tek olan bu mite lı iyice temizledim içiniSıvı protein verebilirsiniz. Yumurta beyazı-bal karışımı yapıp verebilirsiniz
Mitelardan kurtulduğunuza eminseniz ve güzelce temizlerseniz kullanabilirsinizPeki bu mite lı şırıngamı ne zaman kullanabilirim diğer karıncamın da suyu bitmiş mecbur değiştirmeliyim ve elimde tek olan bu mite lı iyice temizledim içini
Pekala teşekkür ederim iyi günler dilerimMitelardan kurtulduğunuza eminseniz ve güzelce temizlerseniz kullanabilirsiniz
Son bir şey daha sorayım unuttum da sormayı diğer kraliçe kanadından dolayı sürekli şırıngaya yapışıp duruyor bir değiştirme sebebim de bu bunun için ne yapabilirimMitelardan kurtulduğunuza eminseniz ve güzelce temizlerseniz kullanabilirsiniz
Maalesef yapılacak bir şey yok sanırım. Kanat dökmesini beklemek zorundasınız. Benim bir kaç kraliçem işçiler çıktıktan sonra kanatlarını dökmüştüSon bir şey daha sorayım unuttum da sormayı diğer kraliçe kanadından dolayı sürekli şırıngaya yapışıp duruyor bir değiştirme sebebim de bu bunun için ne yapabilirim