Sizce yumurtaların durumu nedir?

erkineren

Yumurta
Üye
İlk yumurtadan itibaren 2 hafta geçti. Sizce gelişimleri nasıl? Bir sonraki evreye ne kadar süre sonra geçer ?

1000018878.jpg1000018873.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Omewfaruk55

Majör
Yardımsever
Üye

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kaç derece sıcaklıkta bakıyorsunuz?

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
İlk yumurtadan itibaren 2 hafta geçti. Sizce gelişimleri nasıl? Bir sonraki evreye ne kadar süre sonra geçer ?

Ekli dosyayı görüntüle 48062Ekli dosyayı görüntüle 48061
Gayet normal görünüyorlar,yumurtaların rengi dönmüş bu da yakın zamanda larva olacaklarına işaret ediyor.Arkada iki adet yeni bırakılmış yumurta var,muhtemelen eski yumurtalar larva evresine gelmek üzere olduğu için kraliçe yeni parti yumurtalar bırakacak ve her zaman sürecek olan döngü başlamış olacak.

erkineren

Yumurta
Üye
Durumları normal gözüküyor. Eğer yumurtladığından beri 2 hafta geçmişse 1 hafta içerisinde larva evresine geçeceklerini düşünüyorum tabi uygun sıcaklık değerlerini sağlarsanız.
Teşekkür ederim

Kaç derece sıcaklıkta bakıyorsunuz?
Tam olarak derece bilmiyorum ama oda sıcaklığında.Soğuk olan günlerde de petekler aktif oluyor soğuk olmuyor yani içerisi .

Alakasız ca da hangi telefonla çekiyorsun.
Mİ 11T Pro 5 G makro ve süper makro özelliğini kullanıyorum.

erkineren

Yumurta
Üye
Gayet normal görünüyorlar,yumurtaların rengi dönmüş bu da yakın zamanda larva olacaklarına işaret ediyor.Arkada iki adet yeni bırakılmış yumurta var,muhtemelen eski yumurtalar larva evresine gelmek üzere olduğu için kraliçe yeni parti yumurtalar bırakacak ve her zaman sürecek olan döngü başlamış olacak.
Teşekkür ederim