Durumları normal gözüküyor. Eğer yumurtladığından beri 2 hafta geçmişse 1 hafta içerisinde larva evresine geçeceklerini düşünüyorum tabi uygun sıcaklık değerlerini sağlarsanız.İlk yumurtadan itibaren 2 hafta geçti. Sizce gelişimleri nasıl? Bir sonraki evreye ne kadar süre sonra geçer ?
Ekli dosyayı görüntüle 48062Ekli dosyayı görüntüle 48061
Alakasız ca da hangi telefonla çekiyorsun.İlk yumurtadan itibaren 2 hafta geçti. Sizce gelişimleri nasıl? Bir sonraki evreye ne kadar süre sonra geçer ?
Gayet normal görünüyorlar,yumurtaların rengi dönmüş bu da yakın zamanda larva olacaklarına işaret ediyor.Arkada iki adet yeni bırakılmış yumurta var,muhtemelen eski yumurtalar larva evresine gelmek üzere olduğu için kraliçe yeni parti yumurtalar bırakacak ve her zaman sürecek olan döngü başlamış olacak.İlk yumurtadan itibaren 2 hafta geçti. Sizce gelişimleri nasıl? Bir sonraki evreye ne kadar süre sonra geçer ?
Teşekkür ederimDurumları normal gözüküyor. Eğer yumurtladığından beri 2 hafta geçmişse 1 hafta içerisinde larva evresine geçeceklerini düşünüyorum tabi uygun sıcaklık değerlerini sağlarsanız.
Tam olarak derece bilmiyorum ama oda sıcaklığında.Soğuk olan günlerde de petekler aktif oluyor soğuk olmuyor yani içerisi .Kaç derece sıcaklıkta bakıyorsunuz?
Mİ 11T Pro 5 G makro ve süper makro özelliğini kullanıyorum.Alakasız ca da hangi telefonla çekiyorsun.
Teşekkür ederimGayet normal görünüyorlar,yumurtaların rengi dönmüş bu da yakın zamanda larva olacaklarına işaret ediyor.Arkada iki adet yeni bırakılmış yumurta var,muhtemelen eski yumurtalar larva evresine gelmek üzere olduğu için kraliçe yeni parti yumurtalar bırakacak ve her zaman sürecek olan döngü başlamış olacak.