Denemek lazım.Olacağını düşünüyorum.
en iyi bariyer kuyruk yağı ile oluyor asla kurulmuyor ve akmıyor.Zeytinyağlı el ve vücut losyonu ile bariyer olur mu?
bariyer yapabileceğim krem vs öneri varsa alırımen iyi bariyer kuyruk yağı ile oluyor asla kurulmuyor ve akmıyor.
Ben vazelin kullanıyordum ama çok yenilemen gerekiyor.bariyer yapabileceğim krem vs öneri varsa alırım
vazelin olur ama hemen kuruyor karıncalar üzerinden geçiyorbariyer yapabileceğim krem vs öneri varsa alırım
yaptım onu da başka şeyler lazımvazelin olur ama hemen kuruyor karıncalar üzerinden geçiyor
Klasik bariyer kullanman lazım ozaman zeytinyağı bebek pudrası.yaptım onu da başka şeyler lazım
aklımda var ama sürekli yapmadan hazır kullanacağım şey lazımKlasik bariyer kullanman lazım ozaman zeytinyağı bebek pudrası.
1 kere baya yaparsın uzun süre kullanırsın.aklımda var ama sürekli yapmadan hazır kullanacağım şey lazım
Arko nem classic el kremi çok iyi bir bariyer mutlaka dene.bariyer yapabileceğim krem vs öneri varsa alırım
ona baktım forumda evet başka şeyler de varsa bildiğiniz beklerimArko nem classic el kremi çok iyi bir bariyer mutlaka dene.
ÖNCELİKLE MERHABAZeytinyağlı el ve vücut losyonu ile bariyer olur mu?
chatgpt den bakıyor zaten boş verO bariyer o bariyer değil be reis...
ne?ÖNCELİKLE MERHABA
bariyer oluşturma konusunda diğer ürünlere kıyasla daha az etkili olabilir. Zeytinyağı doğal bir nemlendiricidir ve cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olabilir, ancak bazı kişilerde ağır veya yağlı his bırakabilir. Eğer cildiniz yağlı veya akneye eğilimliyse, ağır bir losyon yerine hafif, su bazlı bir nemlendirici tercih etmek daha iyidir. Ancak, zeytinyağı bazlı losyonlar genellikle kuru ciltler için etkili olabilir. Bariyer işlevi için daha spesifik ürünler arıyorsanız, cilt bariyerini onaran ve güçlendiren içeriklere sahip olan ürünleri tercih etmeniz daha iyi olabilir. Bu tür ürünler genellikle ceramide, hyaluronic asit, niacinamide gibi içerikleri içerir.
Hocam bari ne yazmış bu diye bir okusaydınız da öyle atsaydınız.ÖNCELİKLE MERHABA
bariyer oluşturma konusunda diğer ürünlere kıyasla daha az etkili olabilir. Zeytinyağı doğal bir nemlendiricidir ve cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olabilir, ancak bazı kişilerde ağır veya yağlı his bırakabilir. Eğer cildiniz yağlı veya akneye eğilimliyse, ağır bir losyon yerine hafif, su bazlı bir nemlendirici tercih etmek daha iyidir. Ancak, zeytinyağı bazlı losyonlar genellikle kuru ciltler için etkili olabilir. Bariyer işlevi için daha spesifik ürünler arıyorsanız, cilt bariyerini onaran ve güçlendiren içeriklere sahip olan ürünleri tercih etmeniz daha iyi olabilir. Bu tür ürünler genellikle ceramide, hyaluronic asit, niacinamide gibi içerikleri içerir.