Sizce kraliçe mi?

Mertburak536

Yumurta
Üye
Çok emin olamadım o yüzden sormak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_20220624_000908.jpg
    IMG_20220624_000908.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20220624_000343.jpg
    IMG_20220624_000343.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 45

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Aynı kraliçeyi farklı açıdan çekmiş gibi görünüyor. Konu sahibi cevap verince netleşir. 1. fotoğraf kesinlikle tetramorium kraliçesi. 2. fotoğraf eğer farklıysa bir ihtimal Pheidole olabilir.

efekan

Nanitik
Üye
Aynı kraliçeyi farklı açıdan çekmiş gibi görünüyor. Konu sahibi cevap verince netleşir. 1. fotoğraf kesinlikle tetramorium kraliçesi. 2. fotoğraf eğer farklıysa bir ihtimal Pheidole olabilir.
İlk fotoğrafta thoraxsında siyah noktalar varmış. Bu cinse ilk önce crematogaster dediler. Sonra componotus dediler şimdi ise tetramorium diyorsunuz. Hangisi doğru bilemiyorum. Forumda söylenmişti. Hangi konu hatırlamıyorum önceden di herhalde.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Başkalarının ne dediği beni ilgilendirmiyor. Gördüğümü söylüyorum. Thoraxındaki siyah noktaların Camponotus olmasıyla bir alakası yok ki Camponotus ya da formicinae altfamilyasından herhangi bir cins olamaz zaten. Postpetiol var ve myrmicinae altfamilyasından bir kraliçe.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli aynı şeyleri yazarak konu boş yere uzuyor. Fikrimi belirttim.

efekan

Nanitik
Üye
Başkalarının ne dediği beni ilgilendirmiyor. Gördüğümü söylüyorum. Thoraxındaki siyah noktaların Camponotus olmasıyla bir alakası yok ki Camponotus ya da formicinae altfamilyasından herhangi bir cins olamaz zaten. Postpetiol var ve myrmicinae altfamilyasından bir kraliçe.
O zaman sizin dediğiniz olsun başka birşey demezler umarım. 🙂

Sürekli aynı şeyleri yazarak konu boş yere uzuyor. Fikrimi belirttim.
Evet bence de uzamasın artık.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Bu arada arkadaşın tüm mesajlarına baktım. Daha önce bu kraliçe hakkında bir gönderi paylaşmamış. Kraliçe hakkında yapılan benim haricimdeki tek yorum senin yorumun. O da yanlış. Yani bir kafa karışıklığı yok ortada.

efekan

Nanitik
Üye
Bu arada arkadaşın tüm mesajlarına baktım. Daha önce bu kraliçe hakkında bir gönderi paylaşmamış. Kraliçe hakkında yapılan benim haricimdeki tek yorum senin yorumun. O da yanlış. Yani bir kafa karışıklığı yok ortada.
Bu arkadaşın attığı kraliçe değil. Başka kraliçelere söylenmişti. Neyse uzatmayalım. İyi geceler.

Bu arkadaşın attığı kraliçe değil. Başka kraliçelere söylenmişti. Neyse uzatmayalım. İyi geceler.
Saat geç oldu zaten. 🙂

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Cinsleri birbirine karıştırmanız sizin sorununuz. Cins konusunda yardımcı olmaya çalışırken kafamı karıştırmayın lütfen.