Sağ bence.Messor cinsi karıncam için test tüpü hazırlayacağım, hangisinden yapayım: sağ mı, sol mu?
Suyunu fazla koymayın, Messorlar çok fazla nem sevmez.Messor cinsi karıncam için test tüpü hazırlayacağım, hangisinden yapayım: sağ mı, sol mu?
Normal miktarda koysun, sonra tüpü değiştirmeye uğraşır.Suyunu fazla koymayın, Messorlar çok fazla nem sevmez.
İlk işcileri çıkana kadar haydi haydiye yeter.Normal miktarda koysun, sonra tüpü değiştirmeye uğraşır.
İlk işcileri çıkana kadar haydi haydiye yeter.
Tuğkan abiden baktım yarısından biraz az olsun diyordu öyle yaptım ama nem sevmiyor diyolarHocam kafan karışmasın tüpü hazırla dümdüz. Mümkün olduğunca 3 parmak şu olsun tüpte. Ama farketmez. İlk işçiler çıkınca transfer edersin bir şey olmaz.
Sağdakini kullan. Suyu yarıya kadar koy, kraliçenin hareket alanını biraz küçük tutMessor cinsi karıncam için test tüpü hazırlayacağım, hangisinden yapayım: sağ mı, sol mu?
Neden ki yaptım artık nasıl daraltıcaımSağdakini kullan. Suyu yarıya kadar koy, kraliçenin hareket alanını biraz küçük tut
Tüpün kapağındaki pamuğu uzun yap. Hareket ne kadar azsa stres de o kadar azdırNeden ki yaptım artık nasıl daraltıcaım
Teşekkürler bu kadar iyi miTüpün kapağındaki pamuğu uzun yap. Hareket ne kadar azsa stres de o kadar azdır
Ben de hobiye yeni başladım ve merak ediyorum kraliçe karıncaya bıraktığımız bu alan yeterli midir yoksa daha küçük olmalı mı?Teşekkürler bu kadar iyi mi
Pamuğu o kadar fazla yapmayın hava sirkülasyonunu bloke edebilir suya koyduğunuz kadar pamuğu kraliçenin 3-4 santimetre yakınına kadar cımbızla ittirin.Teşekkürler bu kadar iyi mi
TmmPamuğu o kadar fazla yapmayın hava sirkülasyonunu bloke edebilir suya koyduğunuz kadar pamuğu kraliçenin 3-4 santimetre yakınına kadar cımbızla ittirin.
İyi bu takma o kadar.