Karınca benzeri bir canlı olduğu için buraya attım kanatları karınca kadar değil küçük ve abdomen üzerinde sarı çizgiler var.
Peki besleme şansım var mı ya da üretme?Wasp, yani bir çeşit arı.
Toprağa yuva yapıp tek yaşıyorlar diye biliyorum beslemeniz konusunda birşey diyemem ama sokarsa acıtırPeki besleme şansım var mı ya da üretme?
Fikrim yok.Peki besleme şansım var mı ya da üretme?
Bilgi alabileceğim bir yer var mı acabaToprağa yuva yapıp tek yaşıyorlar diye biliyorum beslemeniz konusunda birşey diyemem ama sokarsa acıtır
Hobicilerden almak en doğrusuBilgi alabileceğim bir yer var mı acaba
Dm bakar mısın.Bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba
Beslemek mümkün ama sosyal olmadığından ne kadar zevk verir bilmemPeki besleme şansım var mı ya da üretme?
Üretilemez mi karınca gibi ya da nasıl bir ortam sağlarım?Beslemek mümkün ama sosyal olmadığından ne kadar zevk verir bilmem
Kanka toprağa yuva yapıyor diye varsaymış olursak teraryumda beslemen gerek ama şöyle bi durumda var aldığın zaman yuvası vardı muhtemelen yumurtalarıda vardı bi ihtimâl yani üremeyebilirÜretilemez mi karınca gibi ya da nasıl bir ortam sağlarım?
Üretilebilir ama çok bilgim yok koloni biçiminde yaşamadığı için sosyal türler kadar zevk vermeyebilirÜretilemez mi karınca gibi ya da nasıl bir ortam sağlarım?