Üst taraftan bakınca baya küçük gözüküyor.Camponotus tanaemyrmex sp. majörü.
Alt kısımdan çeker misiniz?
Dost sadece kanat izine bakılmaz.Kanat izi yok.
Bıraktım kraliçe gibi durmuyordu sürekli hareketliydi ve küçüktü tek bulmama rağmen.Dost sadece kanat izine bakılmaz.
Zaten kraliçe değil.Bıraktım kraliçe gibi durmuyordu sürekli hareketliydi ve küçüktü tek bulmama rağmen.
Hayır majör işçi. Kraliçelerin sırtları genelde yandan bakılınca yukarıya doğru daha geniş olur.Bu olabilirmi kraliçe ?
Nem 60 ve arıyorum 1 saatir bulamadım.Hayır majör işçi. Kraliçelerin sırtları genelde yandan bakılınca yukarıya doğru daha geniş olur.
Uçuş yok ise nemin pek önemi yok aslında. Şöyle düşünün, bir hafta boyunca hergün hava şartları aynı olabilir ama ilk gün uçuş yapan bir koloni sonraki günler alateleri kalmadıysa uçuş yapamaz ama siz o günlerde aramışsınızdır gibisinden. Yine de ümidinizi kesmeyin. Özellikle beyaz duvarlara, kaldırımlara iyi bakın. Tabii bölgenizdeki kolonilerin çok olduğu yerlerin yakınlarında ararsanız daha iyi olur.Nem 60 ve arıyorum 1 saatir bulamadım.
Ayak başı koloni var hatta dün larvaları taşırken gördüm birtane koloni.Uçuş yok ise nemin pek önemi yok aslında. Şöyle düşünün, bir hafta boyunca hergün hava şartları aynı olabilir ama ilk gün uçuş yapan bir koloni sonraki günler alateleri kalmadıysa uçuş yapamaz ama siz o günlerde aramışsınızdır gibisinden. Yine de ümidinizi kesmeyin. Özellikle beyaz duvarlara, kaldırımlara iyi bakın. Tabii bölgenizdeki kolonilerin çok olduğu yerlerin yakınlarında ararsanız daha iyi olur.