Merhaba,
Bu videodan yola çıkarak;
sizce işçisiz kraliçe karıncalar beslenmeli mi?
Bu videodan yola çıkarak;
sizce işçisiz kraliçe karıncalar beslenmeli mi?
Teşekkürlerr hocam, elimde canlı yem yok protein yerine geçecek bir besin olarak ne verebilirim? Evden?Ucu açık bir soru, ister claustral olsun ister semi claustral, yalnız bir kraliçeyi beslemenin hiçbir sakıncası yok. Hatta bu fayda bile sağlar, hobicilere besleme yapılmasına gerek yok denilmesinin sebebi bir çok kraliçenin uçuşlarda yuvadan bir miktar besin stoğuyla ayrılması.
Ekstra besleme yapılan kraliçelerde, normalden fazla sayıda işçi yetiştirme, polimorfik bir cins ise işçilerini daha gelişmiş, büyük şekilde yetiştirme gibi faydalar sağlayabilir. Yani besleyip beslememek kişinin insiyatifine kalmış.
Yumurta kıyma salam sosis tarzı şeyler verebilirsin ama 1 günden fazla tutmamaya çalışTeşekkürlerr hocam, elimde canlı yem yok protein yerine geçecek bir besin olarak ne verebilirim? Evden?
Canlı yem mecburi. İdareten taş altlarında ki diri, yaşayan böcekleri dondurup verebilirsiniz. Rica ederim ☺️Teşekkürlerr hocam, elimde canlı yem yok protein yerine geçecek bir besin olarak ne verebilirim? Evden?
Yumurta kıyma salam sosis tarzı şeyler verebilirsin ama 1 günden fazla tutmamaya çalış
hocam, morio kurdu veya tartara da alabiliyorum hangisini önerirsiniz, elimde lasius tetramorium ve formica kolonileri mevcut hangileri 3’nüde kapsar?Canlı yem mecburi. İdareten taş altlarında ki diri, yaşayan böcekleri dondurup verebilirsiniz. Rica ederim ☺️
Yumurtanın beyazı ama haşlanmış olmalı🤗Yumurta kıyma salam sosis tarzı şeyler verebilirsin ama 1 günden fazla tutmamaya çalış
Teşekkürler hocam, son sorduğum soru hakkında düşünceniz nedir? Hangi kurt türünü almalıyım?Yumurtanın beyazı ama haşlanmış olmalı🤗
Ben morio önerirdim şahsen belli miktarda alın sonra siz kendiniz üretime geçiyorsunuz morio kurtları larva olunca ordan böcek versiyonu diyeTeşekkürler hocam, son sorduğum soru hakkında düşünceniz nedir? Hangi kurt türünü almalıyım?
Teşekkürler hocam, başlangıçta tek tür almayı düşünüyorum ilk seçeneğim ne olmalı sizce?Ben morio önerirdim şahsen belli miktarda alın sonra siz kendiniz üretime geçiyorsunuz morio kurtları larva olunca ordan böcek versiyonu diye
Un kurduda öneririm ve bufalo böceği serinüretim yapar ve her birinden verebilirsiniz bu şekilde proteinnolarak bol seçenekleri olur
Un kurdu çoğu kişi onla besleme vb. şeyler yapıyor, yataklık olarak mısır unu galeta ununu harç edinTeşekkürler hocam, başlangıçta tek tür almayı düşünüyorum ilk seçeneğim ne olmalı sizce?
Teşekkürler hocam alıyorum şimdiUn kurdu çoğu kişi onla besleme vb. şeyler yapıyor, yataklık olarak mısır unu galeta ununu harç edin
Kesenize bereketTeşekkürler hocam alıyorum şimdi
Tartara tüketim kolaylığı açısından kurtlardan daha iyi.hocam, morio kurdu veya tartara da alabiliyorum hangisini önerirsiniz, elimde lasius tetramorium ve formica kolonileri mevcut hangileri 3’nüde kapsar?
Ortadan ikiye keser diye söyledim efendimTartara tüketim kolaylığı açısından kurtlardan daha iyi.