En yakın zamanda test tüpüne geçirÖncelikle merhabalar. Karıncayı bugün buldum ve hazırlıksız yakalandım. Şu an elimde test tüpü yok. Bu yüzden geçici olarak böyle bir yer hazırladım önerilerinizi bekliyorum. (İlk deneyimim)Ekli dosyayı görüntüle 55109
Deneyeceğim.En yakın zamanda test tüpüne geçir
Orası sana kalmış.Deneyeceğim.
Fark ettim, pamukları azaltacağım. Önerin için teşekkürler.En azından bu aşamada pamukları azalt bence, sığmamış bile çok dar
Öneriniz için çok teşşekkürler. Elimden geldiğince hızlı bir şekilde test tüpüne geçirmeye gayret edeceğim.Hocam, burada da besleyebilirsiniz; herhangi bir problem olmaz. Fakat test tüpü daha sağlıklı olduğu için geçirmeniz iyi olacaktır. Bu ne de olsa plastik sonuçta.
Bu şırıngada da rahatlıkla besleyebilirsiniz. İşçiler çıktıktan ve yumurtalar çoğaldıktan sonra besleme yapmak biraz zorun yaratır. Bu yüzden daha uzun bir şırınga veya test tüpü alırsanız sonrasında daha rahat edersiniz. Ve cam tüpler temizlik açısından plastiğe göre çok daha rahattır. Aklınızda bulunsun.Öncelikle merhabalar. Karıncayı bugün buldum ve hazırlıksız yakalandım. Şu an elimde test tüpü yok. Bu yüzden geçici olarak böyle bir yer hazırladım, önerilerinizi bekliyorum. (İlk deneyimim).
Ekli dosyayı görüntüle 55109
Kraliçe zaten özellikle kurucu aşamada dar bir alanda rahat eder.En azından bu aşamada pamukları azalt bence, sığmamış bile çok dar
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Bu şırıngada da rahatlıkla besleyebilirsiniz. İşçiler çıktıktan ve yumurtalar çoğaldıktan sonra besleme yapmak biraz zorun yaratır. Bu yüzden daha uzun bir şırınga veya test tüpü alırsanız sonrasında daha rahat edersiniz. Ve cam tüpler temizlik açısından plastiğe göre çok daha rahattır. Aklınızda bulunsun.
Kraliçe zaten özellikle kurucu aşamada dar bir alanda rahat eder.
Rica ederim, iyi hobiler. 😊Cevabınız için çok teşekkür ederim.