Şırınganın içinde beslenir mi?

Özdemirgünsel

Yumurta
Üye
Öncelikle merhabalar. Karıncayı bugün buldum ve hazırlıksız yakalandım. Şu an elimde test tüpü yok. Bu yüzden geçici olarak böyle bir yer hazırladım, önerilerinizi bekliyorum. (İlk deneyimim).
1000014063.jpg

Thorin

Yumurta
Üye
En azından bu aşamada pamukları azalt bence, sığmamış bile çok dar

waynhen

Asker
Yardımsever
Üye
Hocam, burada da besleyebilirsiniz; herhangi bir problem olmaz. Fakat test tüpü daha sağlıklı olduğu için geçirmeniz iyi olacaktır. Bu ne de olsa plastik sonuçta.

Özdemirgünsel

Yumurta
Üye
Fark ettim, pamukları azaltacağım. Önerin için teşekkürler.

Hocam, burada da besleyebilirsiniz; herhangi bir problem olmaz. Fakat test tüpü daha sağlıklı olduğu için geçirmeniz iyi olacaktır. Bu ne de olsa plastik sonuçta.
Öneriniz için çok teşşekkürler. Elimden geldiğince hızlı bir şekilde test tüpüne geçirmeye gayret edeceğim.

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Öncelikle merhabalar. Karıncayı bugün buldum ve hazırlıksız yakalandım. Şu an elimde test tüpü yok. Bu yüzden geçici olarak böyle bir yer hazırladım, önerilerinizi bekliyorum. (İlk deneyimim).
Ekli dosyayı görüntüle 55109
Bu şırıngada da rahatlıkla besleyebilirsiniz. İşçiler çıktıktan ve yumurtalar çoğaldıktan sonra besleme yapmak biraz zorun yaratır. Bu yüzden daha uzun bir şırınga veya test tüpü alırsanız sonrasında daha rahat edersiniz. Ve cam tüpler temizlik açısından plastiğe göre çok daha rahattır. Aklınızda bulunsun.
Kraliçe zaten özellikle kurucu aşamada dar bir alanda rahat eder.

Özdemirgünsel

Yumurta
Üye
Bu şırıngada da rahatlıkla besleyebilirsiniz. İşçiler çıktıktan ve yumurtalar çoğaldıktan sonra besleme yapmak biraz zorun yaratır. Bu yüzden daha uzun bir şırınga veya test tüpü alırsanız sonrasında daha rahat edersiniz. Ve cam tüpler temizlik açısından plastiğe göre çok daha rahattır. Aklınızda bulunsun.

Kraliçe zaten özellikle kurucu aşamada dar bir alanda rahat eder.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.