Merhabalar dün aldigim üretim yavru sincabim yarın elime ulaşacak ve ben de hem ona bakarken beslerken günlük atayım dedim. Ona dışarıda doğal ortam hazırlayan kadar boş bir odada bakacağım. Oda baya büyük istek gelirse devamını paylaşırım buradan.
Çıyan tarantula vb. Birçok egzotik hayvan beslenmesi yasal değil zaten bu tek başına değil yani şikayet olacağını zannetmiyorum bu yüzden sorun çıkacağını zannetmiyorum.Beslemek yasak değilmi biri şikayet ederse
Günlüğü çok güzel olur bekliyor olacağız 🙂Merhabalar dün aldigim üretim yavru sincabim yarın elime ulaşacak ve ben de hem ona bakarken beslerken günlük atayım dedim. Ona dışarıda doğal ortam hazırlayan kadar boş bir odada bakacağım. Oda baya büyük istek gelirse devamını paylaşırım buradan.
Aşırı tatlı hocam devamını bekliyoruz.Merhabalar dün aldigim üretim yavru sincabim yarın elime ulaşacak ve ben de hem ona bakarken beslerken günlük atayım dedim. Ona dışarıda doğal ortam hazırlayan kadar boş bir odada bakacağım. Oda baya büyük istek gelirse devamını paylaşırım buradan.
Hocam merhaba nerden sahiplendi acaba.Elime ulaştı bu gün ama çok stresli 1 2 güne alışır diye umuyorum elimden fındık fıstık yiyor elime alıştırmaya çalışacağım
Gelişmelerden haber ederim
Arkadaşa dm atamiyorum.Bu tarz sorularınızı DM üzerinden sorun.
Bişey olmaz ama doğadaki sincaplarda kuduz riski yüksekMerhaba arkadaşlar bugün çok değişik birşey oldu sabah yanına gittigimde yuvasindaydi elimi içine soktum okşadim baya sevdirdi kendini dışarı çıktı oynadık falan ama deminden gittiğimde elime saldırdı kanatti baya sizliyo şimdi elim neden durup dururken saldırmış olabilir ve issirmasindan birşey olur mu
Doğadan almadı arkadaş heralde.Bişey olmaz ama doğadaki sincaplarda kuduz riski yüksek
Biliyorum bilgi için söyledimDoğadan almadı arkadaş heralde.