Doğaları gereği girişi kapatmak için olabilir cinsi cata. İse Pupayı kuma sarmak içinBağladığım outworld’den tüpe silis kum getiriyorlar neden? Teşekkürler.
Bir çok sebebi olabilir, cins bilgisi verirseniz daha iyi olur çünkü arkadaşın da dediği gibi koloninizin cinsi cataglyphis ise pupalar için de taşıyorlardır. Bunun dışında, pamuğa yapıştırıp nemi ayarlamak için olabilir, yuvanın girişini daraltmak ve bazen tamamen kapatmak için olabilir (doğal bir davranıştır). Başka şeyler de olabilir ama aklıma gelmedi şu anda. Endişelenmenize gerek yok, her türlü doğal bir davranış.Bağladığım outworld’den tüpe silis kum getiriyorlar neden? Teşekkürler.
Tetramorium caespitum. Yumurtaların yanında girişte yani fazla değil.Bir çok sebebi olabilir, cins bilgisi verirseniz daha iyi olur çünkü arkadaşın da dediği gibi koloninizin cinsi cataglyphis ise pupalar için de taşıyorlardır. Bunun dışında, pamuğa yapıştırıp nemi ayarlamak için olabilir, yuvanın girişini daraltmak ve bazen tamamen kapatmak için olabilir (doğal bir davranıştır). Başka şeyler de olabilir ama aklıma gelmedi şu anda. Endişelenmenize gerek yok, her türlü doğal bir davranış.
Dediğim gibi bence anormal bir sebep yok.Tetramorium caespitum. Yumurtaların yanında girişte yani fazla değil.
Zarar vermiyorsa sorun yok bide autworlde bağlı fakat 2 işçi ben yine yemekleri yuva ağzına koyuyorum keşfeder di mi? Birde şekerli su autworlddeDediğim gibi bence anormal bir sebep yok.
2 işci epey az. yuvanın içine değil de yaptığınız gibi yuvanın ağzına koymanız optimal. Şekerli suyu da olabildiğince yakın tutun.Zarar vermiyorsa sorun yok bide autworlde bağlı fakat 2 işçi ben yine yemekleri yuva ağzına koyuyorum keşfeder di mi? Birde şekerli su autworldde
Optimal?2 işci epey az. yuvanın içine değil de yaptığınız gibi yuvanın ağzına koymanız optimal. Şekerli suyu da olabildiğince yakın tutun.
🤪Ekli dosyayı görüntüle 68386
Hazır cevaba bu kadar alışkın olmayalım lütfen. En ufak bir araştırmayla bulabilirdiniz.
kvkgjfnfntkifkfk, iyiymiş.
Hocam ben bunlara şekerli su vermiyorum tüpün içinde kum var.kvkgjfnfntkifkfk, iyiymiş.
Verebilirsiniz hocam bir ilgisi yok.Hocam ben bunlara şekerli su vermiyorum tüpün içinde kum var.