Outworld yaparken cam kenarlarını yapıştırmak için normal inşaat işlerinde kullanılan silikonlar dan sıksan sorun olur mu
Bende kararsızım şuan outworld ile bakışıyorum 15-20 dakikadırHocam mastik kullanmışsınız. Zarar verir diye düşünüyorum.
Olabildiğince steril etsem nasıl olur diye düşünüyorumBende kararsızım şuan outworld ile bakışıyorum 15-20 dakikadır
Forumda bir kaç kişi yapmış ve içini sterilize edip havalandırmış ve işe yaramış denemeye değer benceBende kararsızım şuan outworld ile bakışıyorum 15-20 dakikadır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Olabildiğince steril etsem nasıl olur diye düşünüyorum
Hocam siz bilirsiniz bende akvaryumumda normal silikon kullandım ama içine canlıyı koymadan kaya tuzu limon tuzu sirke ve suyla 3 4 gün bıraktım sonrada normal su ile 2 gün bıraktım bi sıkıntı çekmedim.Bende kararsızım şuan outworld ile bakışıyorum 15-20 dakikadır
Olabildiğince steril etsem nasıl olur diye düşünüyorum
Forumda bir kaç kişi yapmış ve içini sterilize edip havalandırmış ve işe yaramış denemeye değer bence
Ama yine biz canlıların en optimize şekilde doğal yaşam alanını oluşturup onları gözlemlemeyi hedefliyoruz. Kısacası en iyi şekilde onlara doğal yaşam alanını sunmaya çalışıyoruz.Hocam siz bilirsiniz bende akvaryumumda normal silikon kullandım ama içine canlıyı koymadan kaya tuzu limon tuzu sirke ve suyla 3 4 gün bıraktım sonrada normal su ile 2 gün bıraktım bi sıkıntı çekmedim.
Hmm tamam anladım dikkate alacağım teşekkürler cevap içinHocam siz bilirsiniz bende akvaryumumda normal silikon kullandım ama içine canlıyı koymadan kaya tuzu limon tuzu sirke ve suyla 3 4 gün bıraktım sonrada normal su ile 2 gün bıraktım bi sıkıntı çekmedim.
Ama yine biz canlıların en optimize şekilde doğal yaşam alanını oluşturup onları gözlemlemeyi hedefliyoruz. Kısacası en iyi şekilde onlara doğal yaşam alanını sunmaya çalışıyoruz.