sıkıntısı nedir?

çökeltici

Yumurta
Üye
Öncelikle merhabalar, bugün bulduğum kraliçe karınca cenin pozisyonunda büzülmüş bir şekilde duruyor ve biraz hareketsiz sizce bir problemi olaiblir mi

Ekli dosyalar

• IMG_20220407_151126.jpg
    IMG_20220407_151126.jpg
    35.4 KB · Görüntüleme: 28

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Öncelikle merhabalar, bugün bulduğum kraliçe karınca cenin pozisyonunda büzülmüş bir şekilde duruyor ve biraz hareketsiz sizce bir problemi olaiblir mi
Cenin pozisyonu çoğunlukla normaldir. Herhangi bir anormallik göremiyorum, eğer abdomen hasar almışsa bu davranışı sergiliyor olabilir, abdomende hasar olmadığını düşünüyorsanız diğer ihtimal de bir anormallik söz konusu değil.

çökeltici

Yumurta
Üye
abdomen ile gövdenin birleştiği ince kısım sanki hafif zedelenmiş gibi ya da normalde böyle gözükmesi gerekiyor bilmiyorum. zedelendiyse nasıl bir yol izleyebilirim
Cenin pozisyonu çoğunlukla normaldir. Herhangi bir anormallik göremiyorum, eğer abdomen hasar almışsa bu davranışı sergiliyor olabilir, abdomende hasar olmadığını düşünüyorsanız diğer ihtimal de bir anormallik söz konusu değil.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Zedelenmemiştir. Petiol yapısı oldukça serttir. Zedelendiyse de hiçbir yol izleyemezsin, yalnızca rahatsız etme o kadar.