merhabalar. ankarada yaşıyorum ve tüpte bakımını sürdürdüğüm bir sanctus kraliçem ve larvaları var. malum havalar gittikçe soğuyor, ve hobiyi ilerletmek istiyorum(yeni cinsler). kraliçeyi evde olabildiğince sıcak bir yerde muhafaza etmeye çalışıyorum fakat hayvanın daha rahat etmesi için termostat ayarlı bir pet almaya karar verdim.yaşam alanları 21-24 derece arası olmalı diye biliyorum fakat Aklıma takılan sorular var. tüpü tamamen petin üstüne mi koymalıyım. Petin üstüne koyunca malum tüp ısınacak ve içi oda sıcaklığından daha yüksek olacak ve bu aşırı neme sebep olmaz mı? termostatı kaç dereceye ayarlamalıyım tecrübesi olanlar var ise yardımcı olursa çok memnun olurum iyi forumlar diliyorum.
(ekstra soru :kraliçem şekerli suya bayılıyor, fakat protein olarak verdiklerimin çoğunı tüketmiyor, canlı yem böcek haricinde sanctus kraliçelerinize ne gibi besinler veriyorsunuz? teşekkürler)
(ekstra soru :kraliçem şekerli suya bayılıyor, fakat protein olarak verdiklerimin çoğunı tüketmiyor, canlı yem böcek haricinde sanctus kraliçelerinize ne gibi besinler veriyorsunuz? teşekkürler)