1 2 gün balkonda havalandıktan sonra toxic madde kalmaz fakat sıcak silikon kullanmak eziyet ben formıkaryum yapmıstım elime koluma dolanmıstı ama benımde yeteneksızlıgım olabilirArkadaşlar merhaba outworld’e tel takacağım havalandırma yerine, sıcak silikon zarar verir mi karıncalara? Uzun silikonlar tabancaya takılandan.
Çok tatlı ve hoş duruyor 😂Teşekkür ederim el işçiliğim biraz iyi yaptığım ufak outworldü de paylaşayım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 9952
Bu mika kapları nereden buluyosunuz ben hiçbiyerden bulamadımTeşekkür ederim el işçiliğim biraz iyi yaptığım ufak outworldü de paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 9952
Çok ta
Benim yaptığım işten dolayı minik mika kutulardan alıyorum, internete mika kutu 5x5 yazarsan çıkar😊Ben bu hobiye 3 ay önce başladım bu yaptığım etrafta bulduğum malzemelerle bir autworld üstünde aşırı sağlam kumaştan bir küş tülü var kutuda içi 3 yıldır boş olan (toxic olmadığına eminim)boya kutusu kendim karıncalar için yaptığım ilk şey ayrıca bşr sorum var üzerindeki çizikler nasıl temizlenir
Bu mika kapları nereden buluyosunuz ben hiçbiyerden bulamadım
internetten alıyorlar genelde zuccacıyelerde hıc gormedım benBen bu hobiye 3 ay önce başladım bu yaptığım etrafta bulduğum malzemelerle bir autworld üstünde aşırı sağlam kumaştan bir küş tülü var kutuda içi 3 yıldır boş olan (toxic olmadığına eminim)boya kutusu kendim karıncalar için yaptığım ilk şey ayrıca bşr sorum var üzerindeki çizikler nasıl temizlenir
Bu mika kapları nereden buluyosunuz ben hiçbiyerden bulamadım