Daha yeni bir Camponotus kraliçe buldum ve tüpe koyup kaldırdım 1 gündür , ilk işçinin çıkışı ortalama 60 gün sürüyor . Ben ise 60 gün sonra didime gideceğim tesadüf olarak , sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilen varsa . İyi Hobiler
Seyahat sürenize bağlı . Hızlı bir şekilde geri dönebilecekseniz sorun olmaz.Bir baktınız daha erkenden çıkmaya başlamışlarDaha yeni bir Camponotus kraliçe buldum ve tüpe koyup kaldırdım 1 gündür , ilk işçinin çıkışı ortalama 60 gün sürüyor . Ben ise 60 gün sonra didime gideceğim tesadüf olarak , sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilen varsa . İyi Hobiler
3 aylığına gidicem yanmda götürmek zorundayımSeyahat sürenize bağlı . Hızlı bir şekilde geri dönebilecekseniz sorun olmaz.Bir baktınız daha erkenden çıkmaya başlamışlar
3 ay içinde işçiler çıkmış olacaktır büyük ihtimalle o yüzden yanınızda götürmenizde fayda var13 aylığına gidicem yanmda götürmek zorundayım
3 ay içinde işçiler çıkmış olacaktır büyük ihtimalle o yüzden yanınızda götürmenizde
Şimdi şöyle gidicem 60 gün sonra yüksek ihtimal işçiler kozadan çıkma evresinde olacak , yolda strese girip kozayı yeme vs. olur mu . Gittiğim yerde de 3 ay kalıcam3 ay içinde işçiler çıkmış olacaktır büyük ihtimalle o yüzden yanınızda götürmenizde fayda var1