Sevgilime nerden alabilirim?

Balllll

Yumurta
Üye
Selamlar,
Benim erkek arkadaşım evinde karınca, ördek ve balık besliyor. Daha önceden güvercin, muhabbet kuşu ve hamster da beslemişti. Aynı zamanda bukalemun, iguana gibi sürüngen hayvanlara ilgi duyuyor ve beslemek istiyor. Ona hayvan almak istiyorum fakat yasal olmama durumu olabiliyormuş; pek bilmiyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca, başka besleyebileceği hayvan önerisinde de bulunabilirsiniz? Biraz dayanıklı bir hayvan olmalı çünkü beslediği hayvanlara çok bağlanıyor ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Macropyre

Yumurta
Üye
Bearded Dragon önerebilirim ortalama 10-15 yıl kadar yaşıyorlar. Leopard gecko'lar da aynı şekilde uzun yaşıyorlar yanlış bilmiyorsam iyi bakıldığı takdirde 15-20 yıl civarı. Yasallık durumunu açıkçası pek bilmiyorum satın alırken tüm yasal belgeleriyle birlikte alınırsa problem olmaz fakat satıcısını bulmak lazım. Onu bu konuda daha bilgili arkadaşlar yazar. Onun dışında tarantula gibi bir seçenek de düşünebilirsiniz fakat onun ömrü dişilerde ortalama 15-20 yıl civarıyken erkeklerde 1-2 yıl olabiliyor. Erkek arkadaşınız sürüngen hayvanlara ilgi duyuyorsa bearded dragon açıkçası benim favorimdir.

emre9293

Pupa
Üye
Selamlar,
Benim erkek arkadaşım evinde karınca, ördek ve balık besliyor. Daha önceden güvercin, muhabbet kuşu ve hamster da beslemişti. Aynı zamanda bukalemun, iguana gibi sürüngen hayvanlara ilgi duyuyor ve beslemek istiyor. Ona hayvan almak istiyorum fakat yasal olmama durumu olabiliyormuş; pek bilmiyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca, başka besleyebileceği hayvan önerisinde de bulunabilirsiniz? Biraz dayanıklı bir hayvan olmalı çünkü beslediği hayvanlara çok bağlanıyor ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hayvanın yasal yollarla getirilmiş ve gerekli belgelerinin tam olması gerekiyor.
Çipli belgeli ve faturalı leopard gecko bulursanız uygun olabilir. 15-20 yıl yaşar.

KingCat

Intercaste
Üye
Pet&Zoo faturalı ve tam yasal satıyor oradan alabilirsiniz.

Elmusto

Pupa
Üye
Leopargeco alabilirsiniz çok güzeldir leopardgeco.tr instagram adresinden ulaşa bilirsin 🥰

Hasancık

Majör
Üye
Bende böcek ısırığına karşı alerjiniz yok ise Tarantula almanızı önerebillirim 😁 bakımı kolay ve çok keyifli bir canlı erkekleri 5 yıla kadar dişileri 20 yıla kadar yaşayabiliyor eğer almak isterseniz Instagram üzerinden mommytarantula satıyor başlangıç türü olarak Vagans almanızı öneririm çok sakin bir türdür fakat canlı yeme karşı agresif bir türdür zehiri de çok azdır arı sokması gibi fiyatı da diğer canlılara kıyasla gayet ucuz

Balllll

Yumurta
Üye
Bende böcek ısırığına karşı alerjiniz yok ise Tarantula almanızı önerebillirim 😁 bakımı kolay ve çok keyifli bir canlı erkekleri 5 yıla kadar dişileri 20 yıla kadar yaşayabiliyor eğer almak isterseniz Instagram üzerinden mommytarantula satıyor başlangıç türü olarak Vagans almanızı öneririm çok sakin bir türdür fakat canlı yeme karşı agresif bir türdür zehiri de çok azdır arı sokması gibi fiyatı da diğer canlılara kıyasla gayet ucuz
Sevgilimin ilgisi var fakat annesi ona izin vermez, yinede teşekkürler

Leopargeco alabilirsiniz çok güzeldir leopardgeco.tr instagram adresinden ulaşa bilirsin 🥰
Bir bakayım, teşekkürler