Selamlar

Ceren

Yumurta
Üye
Ben aranıza yeni katıldım. Temu’dan merakım üzerine bir karınca çiftliği aldım. Fakat hobi hakkında hiç bir bilgim yok. Nasıl ilerleyeceğimi bulmak, araştırma yapmak için buradayım. Herkese selamlar.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Ben aranıza yeni katıldım. Temu’dan merakım üzerine bir karınca çiftliği aldım. Fakat hobi hakkında hiç bir bilgim yok. Nasıl ilerleyeceğimi bulmak, araştırma yapmak için buradayım. Herkese selamlar.
Aramınza hoş geldin 👋🏻.

armagankaya

Media
Üye
Hocam, öncelikle hoş geldiniz. Karınca için bakımı kolay olarak Messor türünü öneririm. Bakımı kolay bir hasatçı türdür. Sıkıntı yaşarsanız buraya tekrar yazabilirsiniz. Buradan gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. https://karincaciftligim.com/threads/messor-structor-bakim-rehberi.13263/

Ve ekstra olarak bakım rehberlerini kontrol edin. Arama yerine istediğiniz bilgiyi yazın. Bulamazsanız buraya konu açarsınız.İyi hobiler dilerim.

Ceren

Yumurta
Üye
Tamam çok teşekkür ederim. Konuları da inceleyeceğim. Gelen set de böyle bir set :

image.jpg

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Tamam çok teşekkür ederim. Konuları da inceleyeceğim. Gelen set de böyle bir set :

Ekli dosyayı görüntüle 72882
Hocam bu arada üzülerek söylüyorum ki bunu kullanmanız pek yakın gelecekte olacak bir şey değil. Kraliçeye bakmaya sadece 1 tüpte başlıyorsunuz. Koloninizin bunu kullanacak kadar büyümesi en az 1 alır tahminimce. Konuya az çok hakim olmak için bu rehberi okumanızı öneririm.

Ceren

Yumurta
Üye
Hocam bu arada üzülerek söylüyorum ki bunu kullanmanız pek yakın gelecekte olacak bir şey değil. Kraliçeye bakmaya sadece 1 tüpte başlıyorsunuz. Koloninizin bunu kullanacak kadar büyümesi en az 1 alır tahminimce. Konuya az çok hakim olmak için bu rehberi okumanızı öneririm.

Tamam ben forumda okumalarımı yapayım. Ben yanlış anladım başta okuyunca bu küçük olur gibi sandım. Şimdi doğrusunu anladım.