Selamlar

aniltaha

Yumurta
Üye
Selamlar, öncelikle bu zamana kadar tuğkan abinin videolarını izlemediğim için kendime kızıyorum. Aşırı derecede merak saldım bu hobiye ve kesinlikle bende yapcam. Aklıma takılan birkaç soruyu sormak istiyorum sadece acaba şuan kayseri de kardan sonra nemli ama çok soğuk olan havada bazen güneşli günlerde kraliçe bulmam mümkünmü acaba

Vazonax

Pupa
Üye
Selamlar, öncelikle bu zamana kadar tuğkan abinin videolarını izlemediğim için kendime kızıyorum. Aşırı derecede merak saldım bu hobiye ve kesinlikle bende yapcam. Aklıma takılan birkaç soruyu sormak istiyorum sadece acaba şuan kayseri de kardan sonra nemli ama çok soğuk olan havada bazen güneşli günlerde kraliçe bulmam mümkünmü acaba
Hoşgeldiniz aramıza bulma ihtimaliniz yok diyemiyoruz ama çok çok düşük bir ihtimal hatta yok denecek kadar düşük biraz daha sabrederseniz martın sonuna dogru sezon basliyor yavastan ozaman rahatlıkla bulursunuz zaten

Uçangecko

Larva
Üye
İmkansız değil fakat bulma şansın daha düşük olur diye düşünüyorum genellikle hava 15 derecenin üstüne çıkmasıyla birlikte bulma şansın fazlasıyla artıcaktır ama her an her yerde karşına çıkabilir belli olmaz yürüdüğün merdivende ayakkabılarımı bağlamak için eğilirsin karşına çıkar belli olmaz havaların ısınması o beklersen daha iyi olacağını düşünüyorum iyi forumlar 🙂