Selamlar :)

Kypers

Yumurta
Üye
Öncelikle Selamın aleyküm iyi forumlar. Ben Eray, İstanbul'da yaşıyorum. 17 Yaşında 10.sınıf bilişim bölümü öğrencisiyim. 4-5 Yıl boyunca kendimi video editörlüğü ve tasarım da geliştirdim ve neredeyse profesyonel düzeye geldim diyebilirim. Boş zamanım olduğunda bilişim bölümü öğrencisi olduğumdan dolayı yazılıma odaklanmaya çalışıyorum. Konuya gelecek olursak Tuğkan abinin karınca çiftliğim kanalını 2018in başlarında fark ettim. Videolar çok ilgimi çekiyordu ve izliyordum ama hiç hobiye başlama düşüncem olmamıştı. Karınca çiftliğimden sonra Tuğkan abinin twitch kanalını takip etmeye başladım, her hangi bir video/tasarım işim olmadıgında sürekli Tuğkan abinin twitch yayınlarını izliyip deli gibi takip ediyorum. Son zamanlarda Tuğkan abinin karınca çiftliğim kanalına dönmesiyle beraber benim de içimde istemsiz bir şekilde hobiye başlama hevesi oluştu, doğal olarakta hobiye başlama hevesi beni buraya sürükledi :) Şuanda elimde her hangi bir koloni veya bir egzotik hayvan bulunmuyor ama bir kaç aya sezon başladığından bir kraliçe karınca arayışı içine girmeye başlayacağım. Forumu olabildiğince takip etmeye çalışıp bilgi edinmeye çalışıyorum ve elimden geldiğince de yardım etmek isterim. Bu benim bir forumda ilk konu açışım, bir yanlışım olursa affola

Benkimim

Pupa
Üye
Hoş geldin dostum aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah bulur bir kraliçe izleriz keyifle

Onlorot

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Foruma hoş geldiniz. Güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle…

Alper

Pupa
Üye
İnşallah reis
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hoşbuldum dostlar teşekkür ederim iyi forumlar 🙂
o iş öyle olmuyo ya 😅 rahatsız edilmeyi sevmiyor keratalar. hele kraliçe tek başınaysa hiç rahatsız etmemek lazım. şöyle 50-100 işçi olunca koyacaksın outworldü veya formikaryumu o zaman izleyeceksin anca 😅🤦🏻

Kypers

Yumurta
Üye
o iş öyle olmuyo ya 😅 rahatsız edilmeyi sevmiyor keratalar. hele kraliçe tek başınaysa hiç rahatsız etmemek lazım. şöyle 50-100 işçi olunca koyacaksın outworldü veya formikaryumu o zaman izleyeceksin anca 😅🤦🏻
Ben de biliyorum tabii öyle oldugunu hassas canlılar. Videodan bile koloni izleyerek çok zevk alıyorum hele ki gerçekte koloni izlemeyi düşünemiyorum bile

Alper

Pupa
Üye
Ben de biliyorum tabii öyle oldugunu hassas canlılar. Videodan bile koloni izleyerek çok zevk alıyorum hele ki gerçekte koloni izlemeyi düşünemiyorum bile
aynen öyle. hele bi kere forumda 10 bin - 15 bin işçili bi koloni görmüştüm. otur karşısına saatlerce izle 😊