Selamlar!

Domdom

Yumurta
Üye
Selamlar, ben Yasin. Uzun süredir bu hobiyle ilgileniyorum fakat elimde şuan hiçbir canlı bulunmamakta. Bilgi birikimimi insanlara aktarmak, yardımcı olmak için foruma katıldım. Tarantulalar ve sürüngenler (genellikle Fat Tail geckolar, ball Pythonlar, corn snakeler vb.) ile ilgileniyorum. Elimden geldiğince diğer üyelere yardımcı olmaya çalışacağım.
Saygılar..
-Domdom

Onlorot

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Foruma hoş geldiniz. Güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle...

bulutsensei

Nanitik
Üye
hoşgeldin dostum, keyifli hobiler dilerim. :)
önceden beslediğin canlılar var mıydı?

KayraZiyaMazlum

Yumurta
Üye
Selamlar, ben Yasin. Uzun süredir bu hobiyle ilgileniyorum fakat elimde şuan hiçbir canlı bulunmamakta. Bilgi birikimimi insanlara aktarmak, yardımcı olmak için foruma katıldım. Tarantulalar ve sürüngenler (genellikle Fat Tail geckolar, ball Pythonlar, corn snakeler vb.) ile ilgileniyorum. Elimden geldiğince diğer üyelere yardımcı olmaya çalışacağım.
Saygılar..
-Domdom
Hoşgeldin

Domdom

Yumurta
Üye
hoşgeldin dostum, keyifli hobiler dilerim. :)
önceden beslediğin canlılar var mıydı?
Hoşbulduk, teşekkürler. Daha önce canlı yemler, kaplumbağalar ile ilgilendim. Fakat tez vakitte tarantula, Fat Tail Gecko veya ball Python almayı düşünüyorum. Senelerce bu hobiyle ilgilendim beslemesem bile videolar, forumlar, çevrem sayesinde kendime çok şey kattım ve canlı beslemeye/üretmeye hazır olduğumu düşünüyorum.